[KPOP] K-POP 2023討論區 (27)

1001 回覆
3 Like 17 Dislike
日本第一妖婦
我要冬ka
gigi賠錢貨
睇宾周消消气! 别撕逼了家人们! 我爱大鸡鸡!
辰。。
有冇露底底版
佢唔係話自己開公司咩?

傳啫未有公司簽,而家仲喺美國度緊假
看美女消消气!

成條片都露緊底褲
https://youtu.be/Bmc2vX9Cza0
唉,佢有好多首歌好好聽,成日loop
之前無打歌個首Killing me正到仆街
防彈師妹團+前sm創意總監就已經屌打其他團啦
txt出道時淨係掛防彈師弟團都已經咁多人關注 加多個閔pedo就雙重buff
淨係掛名前izone成員或jyp女團點夠打
nj出道前幾年前就已經喺度講閔pedo過檔去hybe搞女團
lessex出道後就講pedo做hybe新廠ceo出女團

呢個banner出道前一個月就上嗮大街
nj成班人江原道耕田出嚟咁撚樣 一出道就人手一個名牌代言

出道都就嚟一年仲有人覺得pedo團0宣傳
等佢有新公司簽就會出bare & rare pt 2期待下
防彈師妹團+前sm創意總監就已經屌打其他團啦
txt出道時淨係掛防彈師弟團都已經咁多人關注 加多個閔pedo就雙重buff
淨係掛名前izone成員或jyp女團點夠打
nj出道前幾年前就已經喺度講閔pedo過檔去hybe搞女團
lessex出道後就講pedo做hybe新廠ceo出女團

呢個banner出道前一個月就上嗮大街
nj成班人江原道耕田出嚟咁撚樣 一出道就人手一個名牌代言

出道都就嚟一年仲有人覺得pedo團0宣傳

你哋話點就點啦
跟手又話用個幾百億買返嚟
璉狗縮左去邊
lm

5050老細雖然唔窮但都冇hybe咁有錢同勢力
個老細算係啱啱夠養一個女團 而且都好靠運氣喺tiktok發到圍
假如cupid紅唔起 佢哋最多算有人識但仲係霉團 好似rocky咁
而且5050唔似hybe咁未出道就已經咁多鱔稿
閔媽媽個閪窿度
歡迎繼續po多啲新牛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞