[KPOP] K-POP 2023討論區 (27)

1001 回覆
3 Like 17 Dislike
Uây uây uây uây
Sao mới gặp lần đầu mà đầu mình quay quay
Anh ơi anh à
Anh bỏ bùa gì mà lại làm em yêu vậy
Bae bae bae bae
Em nói từ đầu baby can you stay

前kpop欺凌妹
唔怪得我行街見唔到啦
繼續推
將個po變做新牛討論區
拎返我當年勁屌辰辰嘅功力先推得爆我恨他!我恨他!!!!!
妓妹好能識食
BIGBANG 久違同框,太陽深情獻唱自作曲〈Seed〉,老婆閔孝琳感動落淚

BIGBANG 太陽最近帶著全新迷你專輯《Down to Earth》回歸,除了與師妹 LISA 合作〈Shoong!〉外,朴寶劍也為太陽伴奏收錄曲〈Seed〉,夢幻聯手引起粉絲討論。近日太陽官方 YouTube 頻道上傳了最新一集專輯紀錄片,包括 BIGBANG 隊友 GD 權志龍(G-Dragon)、大聲同框的畫面,太陽更即場為老婆閔孝琳獻唱浪漫歌曲,閃瞎眾人!

https://youtu.be/JJC5hKX2O4Q?t=438
你就唔啱啦 佢話周街都見到
邏輯上你見唔到就你問題
擺完佢成個brand即刻cheap咗
而家先醒?
搵啲十幾廿歲後生女代言名牌根本就係細路扮大人
你指肉斤身形大到坦克咁你先見到?
我柒咗
原來大家都係bunnies嚟
nj個感覺唔啱
同埋好有違和感 怪怪地
我只係講個人意見公唔公道睇你點睇
俾鉉辰代言會點
我地當年後生可畏勇闖公海
而家邊有力氣同年青人玩
表情管理得幾好,係隻手捏得大力左少少。
好多時候唔係呢個經濟層面同圈子係唔太能夠理解呢種風格
都好難強求每個人出生都有經濟條件有資格做個小名媛嘅

周街都係Kai
冇個種星味
都話架喇又閃9左。。。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞