[KPOP] K-POP 2023討論區 (27)

1001 回覆
3 Like 17 Dislike
sm年尾出女團
拉!
【mydaily】[YG新女團BABYMONSTER還未出道就位居美國Billboard'Hot Trending Songs'榜單首位]23日,據美國Billboard音樂榜公佈的最新榜單數據,BABYMONSTER出道先行區曲<DREAM>在Billboard'Hot Trending Songs'榜單上名列首位。Billboard方面稱贊道:"這僅僅只是Baby Monster走上舞台的開始",給予了高度評價。
BABYMONSTER還未出道甚至連正式音源都沒有發售就登上了'Hot Trending Songs'熱門榜單,這引起全球粉絲的關注和期待。

我地bunnies又有新目標可以鬧
鬧完ive鬧5050
傻仔肉酸到
根本SM都管唔撚掂成個系統話就話廿鳩幾個人 但次次組咩unit都係嗰幾個 其他人就瘋狂待機r腳趾 唔知jm9
鍾意Shotaro嘅表示gchi
有自知之明幾好
離開nct堆垃圾緊係好啦 最多湊下細路者
我大肚唔飲得,陪你海風
【theqoo】完全是Y2K本身的GIDLE Queen Card活動服裝

這次的打歌服好像是真的從那個時代的衣櫃裏掏出來的,無論是服裝搭配還是配飾都完完全全符合那個時候的潮流趨勢
有雷氣!
우르르쾅쾅쾅쾅 천둥 (빠라바밤)⚡⚡⚡⚡
구름 타고 두둥 (빠라바밤)
바람과 함께 등장한 꾼
(Bang, bang, bang, boom)
Man, I'm not sorry, I'm dirty
Keep on talking, we don't play by the rules
好事嚟
又唔係無得出道

唔洗掛住nct個名仲好啦
Longest Charting Kpop Female Albums on Billboard Top Album Sales (2022):

#1 TWICE - Between 1&2 — 28 Weeks* 👏
#2 BLACKPINK - Born Pink — 23 Weeks
#3 NAYEON - Im Nayeon — 20 Weeks
#4 ITZY - Checkmate — 16 Weeks

* - still counting

#TWICE #READYTOBE @JYPETWICE
wfc
代言唔係買返黎既咩吓?

人地賺返黎既代言,你就係都要屈人買既,呢個咪就係第一因囉。
自己點著個火頭就睇唔到,淨係識屈上屈被害妄想。叻!
證明閔媽大把人脈
大將軍你回來了

人間美人魚一個都夠打babymon
好靚,好統一
ITZY!

Gigi咁索都冇人講?
事實證明有哥哥姐姐條路易行好多
你中小企窮一生都做唔到嘅嘢人哋未出道已經做到

仲要個選秀節目係youtube拍幾段片咋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞