[KPOP] K-POP 2023討論區 (27)

1001 回覆
3 Like 17 Dislike
其實點解我會覺得次次出親呢啲活動
00同gigi套衫都特別柒
係人問題定套衫真係肉酸
【osen】[aespa戛納紅毯上的絕美容顏] 24日(當地時間)aespa參加了在法國戛納舉行的第76屆戛納國際電影節競爭單元邀請作品《The Port-AU-FEU》的世界頂級紅毯活動。從2022年開始作為Chopard官方ambassador活動的aespa,應Chopard共同社長兼藝術總監Caroline Scheufele的邀請參加了戛納國際電影節。 aespa成為首個以團體參加戛納電影節的K-POP組合。
佢著到好似係花園街買完直接著去k11對出海邊影相咁
沈小婷同宋雨琦好過佢
唔知點解寧寧陣大媽除特別勁 佢spicy啲舞台都係咁
【SPOTVNEWS】[JESSICA時尚品牌因未繳納月租遭法院強制執行]據《法律新聞》24日報道,首爾中央地方法院執行官們對鄭秀妍時尚品牌實施了強制執行。

據悉,強制執行是國家對不履行司法義務的人,以強制權力實現義務履行的程序。

Blanc & Eclair因未繳納月租,於2021年被入住首爾江南區清潭洞的建築主起訴。該訴訟於去年6月以法院的和解勸告決定結束。 但此後,Blanc & Eclair也沒有遵守和解條件,最終法院在送達執行書後開始強制執行。

唔知點解SM好鍾意幫00整冶艷風格
但我覺得佢嗰條裙襯大波浪髮型
一定點都好過公主頭
00一all back就芝味濃
南韓阿布泰
同埋一定襯個大濃妝
佢spicy打歌明明靚咗
queencard咁嘅走勢應該1-2日就會上melon 1
大家都係中小企
俾多幾日得唔得
比sm封殺
因為佢0氣質
欠租都關sm事?
非針對
但太老既團再上去就唔多like
張元英出個story就谷到
幫幫手
中國fans真係人傻錢多,而家佢哋動員買Melon收聽同下載嚟保住1位
唔明gigi點解可以咁有自信
肥婆係特別有自信
連我啲冇睇開kpop既frd都話點解呢條女做到idol
刷音源全世界都做架啦有咩問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞