[KPOP] K-POP 2023討論區 (27)

1001 回覆
3 Like 17 Dislike
右三雞味勁濃

嘩大爆射
右二雞味勁濃
你揾料揾得咁認真
而家出道咗咁耐咪知係有宣傳囉
而且佢哋正式出道日係cookie mv出嗰日 所以attention開始出道前就已經大肆宣傳
因爲attention出之前冇出過樣 而大部分女團出道前都會有概念照 所以覺得相比lessex冇咁重宣傳

Le ssex 即將淪為棄團?
https://lih.kg/3062639
如果佢哋出道前真係冇宣傳過我又點會估到呢隊嘢會屌打lessex
雖然冇出過樣但齋hybe親生女+閔狗其實已經夠嗮宣傳 純粹因爲佢哋唔似其他女團喺出歌前會出樣所以大家咪以為佢哋冇宣傳囉
【twi】時尚表現力進步了很多的aespa

次次去親法國都黑色 點進步法?
佢成晚無瞓係到搵?
想做下一個甜仔
不如算啦好嗎
上網9up吓嘅啫
啲人係要無嗰樣就爭嗰嘢就由佢啦
樣同實力呢啲大家都有睇嘅
覺得咁樣好紅、好受歡迎就好開心
我嗰隊咁樣最叻叻呀
咪由佢哋繼續戴住個filter囉
佢哋係j啲代言同j有名人鍾意
都證明佢哋唔係pedo嘅
唔好以為你喺咁貼圖就唔記得你係25
進步之鬼小櫻花!
【熱帖】新公開MV中反響非常好的Sakura part

你:如果佢哋出道前真係冇宣傳過我又點會估到呢隊嘢會屌打lessex

都係你:完全0宣傳咁

你個腦真係好能奇怪
唔係我搵㗎傻西
00次次都著啲雞味濃嘅裙
上次givenxhy條裙又係咁
似情趣內衣

le致敬bp
Karina ❤️‍🔥 我 💗
佢嬲我唔落
其實係簡中嘅Sakura 毒唯太痴線,一啲批評都接受唔到無人想引火上身
0宣傳淨係指冇傳統嗰啲概念照之類 而且當時以為attention就已經係出道歌
實際佢哋正式出道係cookie 所以attention就係出道前嘅宣傳
其他團出道前最多咪概念照單人相咁 nj係直頭三個mv做宣傳
Gigi係點?
對眼有啲似于榮光(有份拍國產凌凌漆)
gigi hot d 定 唐妹hot d?

gigi hot d
兩個都咁hot

中小企奇蹟
@aespa
@gidle
@ive

由BP引領Nshitty推廣嘅潮流
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞