大家有冇發現最近元朗治安好差?居民有冇擔心

166 回覆
22 Like 22 Dislike
命仔緊要 社會垃圾都係一命一條 救得一個得一個啊幫幫手
住得既唔通月入50k FG 連登仔咩
命仔緊要 社會垃圾都係人命一條 救得一個得一個啊幫幫手
所以入咗貨嗰啲真係驚到痴筋

元朗竟然變成咁
以我嘅睇法
好多年前嘅黑社會已經係去到隱身加普通平民外表嘅居多
但做嘅壞事肯定比以前大膽同兇狠好多
因為勢力夠照亦唔驚你地捉到佢地
就算捉到可以全世界轉
真係中正都大把機會走甩或好快冇事
變成越嚟越唔驚做任何嚴重傷人害人嘅壞事
直到而家已經養咗一堆半獸人出嚟
好老實以我睇法
呢啲一定要殺盡所有先能夠解決呢啲根本性嘅問題
可以肯定放生一個都後患無窮
就好似啲科幻片怪獸一樣
斷一隻手生多兩隻
相信要完全清除到啲細胞都燒失晒先會安全
總之元朗一定唔可以計
元朗一定係全港最好
差館永遠唔會拉閘
總之全部都係元朗計啦好冇?
荃灣九龍一定唔使計
屌你我住左十鳩幾年九龍 18區住過成10個區
治安嘢洗你教

元朗你可以話校網唔及九龍,但治安真係放大嚟講
除咗你班小業主AA,住開元朗唔會覺得搬離元朗去荃灣又好九點又好,就覺得治安好咗
鑽石山荷里活咩事?
https://lih.kg/3405678

咁大件事 無人講既

110刀
港島成最大贏家

元朗一定唔會令大家失望

同心村一定唔計元朗
荃灣又斬人!
https://lih.kg/3409522
荃灣就一定要計
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞