大家有冇發現最近元朗治安好差?居民有冇擔心

166 回覆
22 Like 22 Dislike
流浮山刀手
元朗白衣人
錦田電鋸人
嘉麗園殺手
水圍馬車 田伯光

睇緊金庸咁
流浮山刀手、元朗白衣人
類似海沙幫、巨鯨幫嗰類組織
其餘嘅就係行走江湖嘅獨行俠
但現實係啲幫派全部對官府有勾結
即管當我PR囉。10年前到依家連登高登咪一路講元朗係垃圾比狗住。廢時講咁多,大家千奇唔好買yoho, 買市區藍籌。
比人踢爆發爛渣
你要屈我pr 即管屈,就算10年前問元朗定黃埔 啲人都係一尾屌元朗,依家係點大家心中有數,我只想係講有人覺得垃圾唔代表真係垃圾,市場比左個market price, 10年前簡左市區藍籌無簡新界靚位果啲 已經比市場punish左,你唔介意比premium 咪得
都係荃灣西好
提提你
錦壆路距離元朗市距離,差唔多油尖旺同荃灣西距離。
要咁樣講法就唔好雙重標準

大把人仲係唔了解香港18區地理,好似你呢啲說法除咗打飛機有咩實際意義

你不如直接畫個區叫做荃西三寶區,隔離成個荃灣劈友黃賭毒都唔關荃西三寶事
呢啲就真係龍門任你擺
直講唔計元朗就得
知臭,麻麻地
而家先知原來yoho hub又係另一舊野心諗yoho咁撚耐歴史仲有咩好吹奏
我成日都話,好似COVID咁,將罪案case打晒點落Geoinfo map度,咁就一目了然邊啲地域最安全或危險。

只係你呢啲地產仔 一味唔放過任何炒作、踩低人哋抬高自己嘅手段,盲目炒作 接完貨係咪真係咁大壓力
你係咪搞錯咗?元朗係乜都計
元朗好大、人口好多
So what?
地產計: 元朗本身已經係二三線, 真係冇乜討論價值, 供應又多, 其實都冇乜好吹奏, 真心踩佢都費事

治安計: 的確報道係多, 嚴重事件亦都多, 大家有目共睹
自然分解埋,安全
快啲出貨啦 你層荃灣西再唔出就跑輸
住開元朗嘅真係10個有10個笑9你呢啲標題黨
梗係等年尾賣柏傲莊啦
閣下唔係居住元朗啩?
咁真係冇辦法喎
自我感覺良好咪得囉
2017可荃灣西已經升咗㗎喇, 但基本上一定可以保持呢一個價, 因為佢係荃灣最靚嘅地段, 一定可以keep住個市

下一個有得賺嘅新盤就一定係佢
年尾就知
為咗治安搬離元朗 搬去九龍油尖旺、九龍城、深水埗? 太搞笑喇掛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞