大家有冇發現最近元朗治安好差?居民有冇擔心

166 回覆
22 Like 22 Dislike
琴晚先見到條女比四五條仔拖左上樓
乜住喺嗰度咁多規矩㗎咩
條友衰囉訓唔到用耳塞呀嘛
走去投訴人結果命都冇埋以後唔駛怕嘈醒了
呢個故事教訓我地千祈唔好以為道理係自己個邊就一定贏
元朗友集合保衛家園!!!!
趕走呢班斬人滋事嘅黑社會!!!!!
100個危險
元朗夠膽係大馬路都有人比人劏死牛
同深水埗斬人斬到去地鐵差唔多level
十足無主之城咁
淨係元朗先有新聞價值

九龍一概不理 睇唔到
啱啱喺元朗上車嗰啲真係奶曬嘢
點會係無主之城
主人大家都知係邊個
據了解,被捕男子包括荃灣黑幫和勝和元老「何澤」及「傻福」,其中一人為刀手,初步相信血案與黑幫積怨有關。

據了解,「荃灣和勝和」及「尖沙嘴新義安」兩幫素有積怨,上周四有人在元朗見到「紫菜」在餐廳用膳,遂「吹雞」找人伏擊,以報復兩個黑幫2020年一次衝突。

https://news.mingpao.com/pns/%e6%b8%af%e8%81%9e/article/20230531/s00002/1685470340202/%e5%85%83%e6%9c%97%e6%96%ac%e4%ba%ba%e6%a1%88%e6%8b%986%e7%94%b7-%e7%96%91%e9%bb%91%e5%b9%ab%e7%a9%8d%e6%80%a8%e5%a0%b1%e5%be%a9
據了解,被捕男子包括荃灣黑幫和勝和元老「何澤」及「傻福」,其中一人為刀手,初步相信血案與黑幫積怨有關。

據了解,「荃灣和勝和」及「尖沙嘴新義安」兩幫素有積怨,上周四有人在元朗見到「紫菜」在餐廳用膳,遂「吹雞」找人伏擊,以報復兩個黑幫2020年一次衝突。

點計?

https://news.mingpao.com/pns/%e6%b8%af%e8%81%9e/article/20230531/s00002/1685470340202/%e5%85%83%e6%9c%97%e6%96%ac%e4%ba%ba%e6%a1%88%e6%8b%986%e7%94%b7-%e7%96%91%e9%bb%91%e5%b9%ab%e7%a9%8d%e6%80%a8%e5%a0%b1%e5%be%a9
荃灣唔計
九龍油尖旺唔計
牛丸單野?
打黑行動哥
落力啲打擊吓源頭好喎 咪成日標籤元朗 治標唔治本
原來啲刀手荃灣嚟
你都黐能線
冇圖你話條女係你老母都得拉
斬人咋?

斬完記得抹乾淨個地,唔好拖低個樓價
元朗咁危險 啲巴打仲衝去元朗住 仲要開到post 4
元朗追擊手們快啲入去屌撚配啲廢青啦

有冇人有抽元朗青年綠洲4
https://lih.kg/3384041
If you cannot beat them, join them

齊齊加入刀手行列 包醫療保險/人壽 (好似係)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞