Sony Xperia 韭菜區 (148) - 銀白色缺貨

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
即係如無意外我可以同時係smt拎到機同殼 right?
唔想登記又要等
有片or相比較?
Fortess 有demo. 玩左5mins, Sony d android function 真係少d
S23U d 暗位變光晒
訂左256 白色
6月尾飛
好驚無機拎
咁你衰乜?
藍絲扮黃出po ?
6月尾唔洗驚啦
Sony應該未至於好賣到斷哂貨
題外話 宜家啲五毛/藍屍/白卡係咪興屈人藍然後搏人講咗某啲說話再報國安?
Smartone話6月16日起 6月29日前出貨
雖然換機次數唔算好多,但都真係叫做由Xperia S用到mk 1 隔離台部23U今次吹到好勁咁,本身都心思思想轉會,但聽講三叔CS好廢同埋又比較貴,而mk5相機進步左,價錢又比想像中平,搞到而家又1516咁
嘩。。。。可唔可以臨飛前一日未有就加錢轉512
不嬲都係喜歡sony d機色係原汁原味好多
清過pixel
自己撚下demo就知邊部好
手殘撚就三星可以加samsung care+
口頭扮黃但做藍屍野
係, 我問佢個陣已經講明係電x商買機
samsung 個2張d 色水真係嚇死人
自己手頭冇1V好難做比較
純粹係我用落Pro-i影raw低光真心唔掂, iso800嘅 raw file已經起渣
Pro-i只有main cam 拍到4k120, 個tele lens又得2x焦距
仲有兩部機soc係講緊s888 vs s8 gen2

另外想講個可變光圈真係冇咩用
如果我拍片要跟180degree rule去set快門, 戶外嫌太光我加塊nd filter仲好…
所以我唔會用佢嚟做主機
藍絲咪藍絲做乜口裡要扮黃
咁係精神有問題 應該要攞人生白卡
唔記得問個殼係咪跟部機嘅色嚟派返一樣色?
我都諗緊轉唔轉會sony. 用開Samsung 見佢呢部又好吸引
始終係門市試到既野始終有限 唯有再睇多少少評測
門市續兼升5G plan就係。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞