Sony Xperia 韭菜區 (148) - 銀白色缺貨

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
想問各師兄 imos mon貼係香港邊度搵到?定大家係集運買?
星際好似有一間都幾齊
拎完機即去買殼同貼
有間係走廊尾左右都係佢,有另間電梯口,
不過我唔覺得一出機就會有貼同殼賣
早幾日仲訂到
用得pro-i 都係想大sensor, 影出黎靚d
但就番機身/鏡頭, effective 得番1.31" 2.4µm
對比 1v 既1.35" 2.24µm, 差別應該好細

rumors d 假圖吹到pro-i mk2 落2粒sensor
但另一邊又話粒sensor 成本好高, 啫係冇可能咁玩
睇唔透短期內點出pro-i mk2
正常啲機今日到曬門市,明天全世界一齊賣街。
最有可能今晚或明早會收到sms
仲有保養,可以去換電先
貼 iv 同 v 可以共用. 殼就應該唔得
原來英國有排都未有1 V
仲諗住去開英國睇下有冇機撚
Devil Case彩繪
我都係問呢間先咁答我
我咁問係因為之前唔記得喺XDA定邊度睇過有用家話Default music app重好聲過PowerAmp.

其實係咪?
巴打你用咩app聽歌?
轉左Apple Music好耐
唔想再自己買碟Rip碟,又唔想勁麻煩咁續首歌買Hi-Res
所以轉Streaming
Tidal個個MQA就坤傻仔的假Hi-Res
所以數落歌夠多又有Hi-Res得翻Apple Music
代理SRSworks應該已經有貨係手了

師兄有無 "sony product registration" 個網址 ?
我記得果時部 xperia 1 個保養唔係登記係 sony 個網度, 係分開
識玩
即係街大貨512
得sony store冇貨
SRSworks個網見佢有貨,但唔想去觀塘拎
proi ll今次講到明堆爆料
香港會唔會出16gb?
同上年一樣遲幾個月連埋個配件套裝出
Xperia 係歐美又貴又慢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞