Sony Xperia 韭菜區 (148) - 銀白色缺貨

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
咁要出去豐澤買或者用ae卡買
one hand operation sony唔係都有?
殼我覺得Devilcase最好保護性,部1 III跌左19幾萬次都冇花冇崩
Deff D殼華而不實,個人覺得冇乜用,但勝在超薄還原到手感
我sony 手機 ,3星平板,notebook 都nearby share 勁方便。
想問各師兄 imos mon貼係香港邊度搵到?定大家係集運買?
same concern
重有八仔 唔使拎銀包出嚟真係好方便
星際好似有一間都幾齊
SONY:Xperia 1 V 詢問度超過預期!在台預購超過前代2倍

https://onegeek1979.com/news/44737

真係俾肥旭燈到
越唱衰越多人買
當10v都8GB
5v 一樣8GB會唔會樣衰咗少少呢
條廢柴棒邊間死邊間 所以同佢唱反調係啱
但用緊嘅RAM技術好似唔同嗰喎 1/5係新啲快啲
5ii 到 5v 4代都係得8GB Ram都講唔過去啦
所以睇佢係咪都會攻Gaming 如果都係應該會有12+256GB版 佢應該覺得FHD 8GB RAM夠做
Clsiphone 一年都半價啦
Xperia 1 IV 256GB $9699 炮臺Trade in報價$3590 37%

iPhone 14 Pro 256GB $9399 炮臺Trade in報價 $7150 76%

不過我會覺得Sony算係咁 Android嚟講應該第二高
未出新機先呢個價
我印像中一出就5k 左右
咁出新機佢正常都要冧價啦
所以比舊水,promise 3年內trade 機7折真係抵玩到傻 真係蝕住做
宜家睇返iPhone 13 Pro 256GB得返$5700 60%
柒左唔好意思
乜而家企得咁硬架咩
我當年iphone x 出左xs 無幾日我就去問價
一野壓到半價
順手講,豐澤個玩法改左
以前係先拎去代理整完claim錢
而家改左做直接搵豐澤換同價值新機
姐係有機會會換咗唔係同一機款嘅機?
查看「Sony Xperia 1 v 256/512gb cmhk全新台機」,可以喺 #Carousell 嘅HK$9,199搵到:https://carousell.app.link/rs08saSJ4zb

已經有人陪出機袋$350一部
肥旭
咁應該比次機會豐澤,但豐澤買,就唔急啦,又無咩promote
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞