Sony Xperia 韭菜區 (148) - 銀白色缺貨

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
仲有日半
潛望鏡就多數冇
但大部分source都話會出12gb ram 版
有啲仲話16,但呢個不可能多過1v
咁可能有都唔奇 因為本身1V都有16+512GB 只係港區無入 佢多RAM版係應付Gaming 所以5V有12+256GB都有機會 但如果賣得$6999 佢多數同上代一樣畀8+256GB
同意
希望佢唔好加價咋
同埋顏色出返鮮少少
咪就係話唔包電池零件囉,因為計消耗品

但係佢一開始同我講包舊電池零件
要問下嗰時都係共保兩年(1年包+1年買)
其實宜家電話使用週期係長咗 一定要有得畀人買一至兩年保養 得一年保養有啲少囉 個客唔買佢嘅事 但要有選擇畀人
如果佢硬體做得好,冇咩伏既話又真係1年冇問題
但近幾代都有d小問題要整
多一年對好多巴打都未必有用啦, 好多都怕洗機
so far我好少去 對上一次去維修就係XZs 新買已經個震動器啲聲怪怪哋 之後XZ3 1 1III都未去過 完全享受唔到CWB服務 雖然少不免都唔好見 行街買嘢就無所謂
怕洗機一件事 當買個安心㗎咋 電子嘢無百份百 仲要多咗好多韓柴同支那零件
我反而覺得硬體我肯畀錢整架,冇保都冇問題
但係軟件升級畀多一年得唔得
三四千都整?
sony暫時最伏都係個3星光劍mon,冇保整都唔駛3-4千啦
你係死板就唔同講法 同埋你5咋吓嘛 FHD當然無4K咁貴
幾時會收到電話有機收
香港係冇人權架啦
想2年保就移民歐美啦
其實如果有水貨夠平可以一博,博一年唔壞就賺
水貨無5G喎
我講今年1v
日版好多demo機流出
希望佢有紫色

btw而家傳緊部sony摺機大家有咩睇法
而家講 應該下年先賣下話
同埋新野 第一代好似搏唔過
我唔希望佢出 摺機暫時都唔會好賣 重 厚 螢幕麻麻哋 仲要會好貴 搵鬼買
去左cwb豐澤訂機話3隻色星期五都有得拎
佢話一定唔會有早
同埋出左個plan係
拎左機1年黎至三年內正價7折回收
包花包壞電唔包爆mon
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞