[KPOP] K-POP 2023討論區 (26)

1001 回覆
1 Like 16 Dislike
幾時講過一世零宣傳
咁幾時有0宣過
賢在露出腹肌帶來的一系列影響

1. 現場喊聲達到了頂點,智能手錶報警
2. 站姐們興奮過度,忘了本業

出道
支持
預告comeback都唔得

組合NCT DREAM的警街員因涉嫌推搡女性粉絲骨折而被移交檢察機關。仁川機場警察團23日表示,2日將涉嫌在仁川國際機場第1航站樓推搡30多歲女性B某骨折的A某以業務過失致傷的罪名移交給了仁川地方檢察廳。

A某是負責NCT DREAM警衛的D企業所屬。他涉嫌在今年2月20日下午7點左右結束日本巡演後,在大阪出發,在保護從仁川國際機場入境的NCT DREAM成員的過程中推搡B某。

B某被診斷爲1個肋骨骨折等需要5周的治療,並以暴行嫌疑向警方起訴了A某。
【新聞】HYBE將進軍中國市場,與中國騰訊音樂簽訂流通合同

好黃
Wuli stayc 8月回歸而家已經宣傳
算唔算kpop第一
4月已經有新聞話7月comeback
又要召喚零宣傳潮文?
星你先啦醜女人
男妓團
肯定唔係gigi啦
佢識得淡淡定定講成分鐘英文喎
秀滿侄女
又話中輸只佔1%
又蝦我地記性差
突然又出道0宣傳
你恨唔到
講嚟聽吓
好想知
Wuli爛牛有宣傳都冇用
而家個個女團唔係出咗道幾年
就係出道一兩年但係團裏有幾個年資五至六年
我哋唔打啦
韓國五人新人女團NewJeans近日未出道就先轟動,除了因打正BTS防彈少年團師妹的旗號,亦因為打造出這個新女團的幕後功臣是年薪超過五億韓元(約300萬港元)的前SM娛樂創意總監閔熙珍。現年她43歲的閔熙珍是KPOP界的傳奇人物,憑獨特又前衛有個性的風格,以強烈的色彩設計過SM旗下藝人如少女時代、SHINee、f(x)、EXO和Red Velvet的服裝造型和專輯封面,為團體奪得史無前例的成功。如今她一手打造出的新女團,憑住別樹一格風格成功從芸芸女團之中脫穎而出受到大眾讚賞,令NewJeans未出道已經贏一半。

係囉完全係細公司女團爆起添
好似5050咁
rocky有个八年經驗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞