[KPOP] K-POP 2023討論區 (26)

1001 回覆
1 Like 16 Dislike
五代女團已中槍
吉妹冇問題
@拮妹?

Rock拮Punch
辰辰吖!❤️太太愛你
You拮!Me losing patience

好似啲企街咁色情..
佢企係度已經侮辱緊舞台
JYP團都有企街potential

法蘭西企街小姐 賽後報告(18+)……..
https://lih.kg/3357501
好撚多人要死
企喺度都走音....https://youtu.be/7nypp8ULQv0
男團唔理啦
葉舒華真係好似格硬塞落去咁….
Queen Card尤其覺
2女神合作泡湯但友誼不變! 韓韶禧衝宋慧喬IG留言「妳還是我的」

南韓人氣女星宋慧喬、韓韶禧兩大女神本預計合作韓劇《自白的代價》,讓劇迷們相當期待成品,怎料17日傳出合作破局,兩人與導演都決定退出劇組。韓韶禧是著名的宋慧喬迷妹,多次在宋慧喬IG留言,宋慧喬也送應援咖啡車到她的拍攝片場,互動相當溫馨,兩人此次合作雖然泡湯,但私下情誼依舊不變,韓韶禧17日晚間又現身宋慧喬新貼文留言區,內容逗樂廣大粉絲。

宋慧喬17日晚間曬出新拍攝的代言廣告片,韓韶禧在留言處留言「(妳)還是我的」,宋慧喬隨後回覆「ㄎㄎㄎㄎㄎ」,並附上了愛心符號,展現了兩人不變的友誼。此前,宋慧喬也曾送咖啡車到韓韶禧《京城生物》拍攝現場,韓韶禧藏不住喜悅在IG上分享,從晃到失焦的認證照可感受到她的興奮情緒。

▲韓韶禧留言「還是我的」。(圖/翻攝自宋慧喬Instagram)

3月兩人確定合作時,就曾一起在Instagram曬出照片認證,當時韓韶禧在限時動態上傳了與宋慧喬的合照並tag對方帳號,照片上寫著《自白的代價》。隨後宋慧喬也在自己的Instagram上轉發了韓韶禧的限時動態,並在韓韶禧的ID上放了愛心GIF,之後韓韶禧更被發現在宋慧喬的IG貼文下留言「妳現在是我的了...」,不少粉絲都替追星成功的韓韶禧開心。

我要
https://www.koreaboo.com/news/lee-chaeyeon-laboum-haein-drop-mnet-queendom-puzzle/

Lee Chaeyeon And LABOUM’s Haein Officially Drop Out Of Mnet’s “Queendom Puzzle”

岩啦 真係up中
Melon chart 到仲要排到廿幾 真係退番個位出黎
你係井底蛙唔洗同全世界講喎 歐美啲女女周街都係咁著
低胸少少就話人係賣弄色情 唔通要平胸先著得小背心?

假鼻冬著bra top就冇問題 但momo志效著就係企街
你都係唔低得佢哋身材好啫
佢地退出但mnet話唔加人喎
一開始就咪阻住啦
又唔好咁講 牙演應該本身冇諗過音源會逆襲
如果成績唔好仲係咁霉應該都唔會退出
其實逆襲就keep住爆光好過
solo紅一次歌 下次隨時又打回原形
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞