[KPOP] K-POP 2023討論區 (26)

1001 回覆
1 Like 16 Dislike
出商演都可以
公道講唔計身材 冬呢件同twice着個啲差得遠
你真係未瞓醒,JYP 爸爸係靚女殺手全世界都知㗎啦
身材好係因為媽媽谷奶

出得嚟做就要露!我哋T寶都唔係sell實力
佢太睇得起自己
叫請夏黎玩啦
又未有公司簽
玩完咪有囉
金請夏不愛競爭的
佢哋對波想塞入冬件bra top都難啦

根本成套衫包得重密實過假鼻冬

論色情個個都要排鯰魚後面啦
你老母做雞你老豆做撚埋鴨賣屎忽蝕撚到全家瞓街做乞丐執n手飯食
污簾都好睇得起wuli Rocky
點解隊Winka Mami唔派果2條前IOI出嚟玩queendom ?
Weki meki先啱 ,sor
我老母平井桃我老豆金希切 有8個契媽
其中一個周身紋身入咗T字頭,一個入左匡智,一個做完手術喺月子院,一個喺TVB拍戲,個👃可以當間尺用,直接度sp 有幾長,一個賣姜丹呃人長身不老,結果粒姜丹有豐胸作用,仲有一架母艦去左保家衞國

邊個cp登對d?

內永泰容
內永在玹
AI names the most popular kpop idols of all time (via chatgpt):

BTS (all members)
BLACKPINK (all members)
EXO (all members)
BIGBANG - G-Dragon
Girls Generation - Taeyeon
Kpop No.1 Tailor - IU
SHINee - Taemin
Girls Generation - Yoona
TWICE - Nayeon
Miss A - Suzy
Red Velvet - Irene
WENDY參與NCT泰容首張solo迷你專輯收錄曲featuring

泰容親自作詞作曲的此次專輯收錄曲《Move Mood Mode》是輕快的和弦和活潑的電音相結合的中速流行歌曲,與音樂人SQUAR共同製作,進一步提高了歌曲的完成度。

此外,歌詞展現了與戀人一起的青澀感情,細緻地表現了與對方在一起時的動作、氛圍等。 Red Velvet的WENDY以featuring進行支援,泰容充滿魅力的說唱和WENDY甜美的主唱融合在一起,使歌曲的心動倍增。
看得自己那麼高
不過佢退都好
實在唔想再見到佢 老是常出現好煩
Rocky Poon都無
係囉 波大嘅人著就係cheap 波細嘅人著先係高級
抵死你哋喺香港冇波睇啦
傻仔嬲到周街拉人嚟踩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞