點解已經冇哂人講keroro軍曹

454 回覆
2813 Like 21 Dislike
最鐘意dororo 又型又勁 同小雪好正
可惜戲分少 毒撚的悲劇
我好鍾意dororo,佢真係好正直善良

雖然係毒撚成日被人遺忘
真係唔知tamama係男人

根據原作者吉崎先生的資料,Tamama本是女兒身,由於其父母渴望有個兒子,甚至一直把Tamama當作男孩撫養,之後安排他以男性的身份加入K隆軍,所以一直被誤會是同性戀者

wika
我好鍾意dororo,佢真係好正直善良

雖然係毒撚成日被人遺忘

同好
等緊日本重制版
我想問有冇人玩過ps2隻keroro,對戰好好玩,但我次次同人講都無人知我講乜

我有
要執高達槍盾劍用

我都有印象 好似有個係屋企場景全部人變到勁細粒跟住飛黎飛去打交 有冇人知叫咩名
我想問有冇人玩過ps2隻keroro,對戰好好玩,但我次次同人講都無人知我講乜

我有
要執高達槍盾劍用

細細個同班fd一齊係屋企玩 超好玩
可惜時光返不到最初
以前好鍾意睇
但漫畫版同動畫版劇情都好亂無左條主線
劇情不斷原地踏步注定沒落

銀魂好彩就埋緊尾
一直都唔知日向家既老豆係點

日向家人設抄EVA
成日以為佢地冇老豆
正評比Dororo
12年之後收晒皮
電影唔收得
電視內容開始悶同埋題材窄(唔玩得非bandai既作品)
整整下模型賣唔出
跟住就冇晒聲

細個幾鐘意
買左佢5隻戰國裝備模型(唔係機械人)
而家睇返都覺得好靚
細個為左睇keroro劇場版喺Foxy download
結果係咸片

玩過 好記得好好玩 成日用摩亞
以前好鍾意睇
但漫畫版同動畫版劇情都好亂無左條主線
劇情不斷原地踏步注定沒落

銀魂好彩就埋緊尾

你唔係信空知會停畫銀魂呀
模型其實整得幾好
又可以變形合体
武士機械人 同 海盜船都幾靚
以前文具舖成堆大陸老翻keroro模型 三十蚊隻
唔知關唔關個設定話keroro好鍾意高達事
d模型好多都有同高達crossever
最經典一定要數呢隻五神合體
想當年砌黎砌去扭黎扭去都變唔到身一野散鳩哂
最中意tamama 好得意
雖然知佢係男人 但我唔信 點都唔要信
Dororo都中意 但成日比人忽略係幾慘

我明明記得tamama好細個仲係蝌蚪未分性別?
唔通我記錯?

玩過 好記得好好玩 成日用摩亞

摩亞同556都好好用
真係唔知tamama係男人

根據原作者吉崎先生的資料,Tamama本是女兒身,由於其父母渴望有個兒子,甚至一直把Tamama當作男孩撫養,之後安排他以男性的身份加入K隆軍,所以一直被誤會是同性戀者

wika

最中意tamama 好得意
雖然知佢係男人 但我唔信 點都唔要信
Dororo都中意 但成日比人忽略係幾慘

我明明記得tamama好細個仲係蝌蚪未分性別?
唔通我記錯?

有集講佢差唔多變青蛙跟住學人落bar
摩亞最後有無食到冬樹

人地只愛軍曹叔叔㗎咋
噉係咪叫 從一而終 呀?

Ta:tamama衝擊波
入面有隻女角好撚勁
佢老豆係隻怪物痴係佢頭髮到 可以變武器
有冇人知我講邊個

愛莉莎

咩事呀爸爸😠

po我條女出嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞