點解已經冇哂人講keroro軍曹

454 回覆
2813 Like 21 Dislike
去轟炸敵人 但眼都花⋯⋯
有冇錯
tamama唔係男人 佢仲係蝌蚪 冇性別
最鍾意睇Kururu 玩野
佢啲小聰明真係好勁

人地BB仔都識整「人生可以重來槍」
我有睇過夏美同佢細佬h漫
好想母女丼
H漫
細個已經覺得好好睇,淨係覺得好得意,但個時未接觸動漫裏嘅嘢,到大個個人污蔑左先get到裏面好多萌點
之前好得閒重睇,佢地幾隻嘢真係好萌由細個個種可愛嘅鍾意再更高層次
有集甴曱食左補腦藥,可以統治地球
最後佢地揀去外星,地球太廢啦
一開始係睇有線個版本先
淨係識唱朱茵版既主題曲
但後來無線播
d同學就唱鄭嘉穎版本
聽極都唔慣, d歌詞好唔夾好怪

我都係 以前好唔鍾意無線版
我都係90頭 睇果陣都f.1
唔係仲有個女護士架咩
唔係仲有個女護士架咩

Pululu護士長
我好似係初中先睇keroro
以前成日同細佬一齊睇一齊笑
細個已經覺得好好睇,淨係覺得好得意,但個時未接觸動漫裏嘅嘢,到大個個人污蔑左先get到裏面好多萌點
之前好得閒重睇,佢地幾隻嘢真係好萌由細個個種可愛嘅鍾意再更高層次

好似話本身都係好似多啦A夢咁好黑暗好多諷刺社會嘅野 係後尾要出動畫所以先迎合大眾畫得歡樂d
同埋我鍾意佢成日抄其他漫畫

胖虎星人:喂,你個k隆星人竟然敢咁唔聽我演唱會?!
擦鞋仔星人:你個k隆星人一係係身痕定啦!

細個睇完全唔記得有依隻野

有,無線係搵胖虎小夫配音員配翻
連登仔好似好多都鍾意Kururu
無人記得宇宙偵探556
係我最鍾意嘅卡通 最鍾意陸實學長,佢真係好有型
不過556好撚煩,佢一出場我就想轉台

agger
556同joriri
唔知係咪文化問題
我覺得好撚反感

1打膠都唔夠

哈~哈哈哈哈哈哈哈哈哈
👍🏻
以前好中意tamama因為覺得佢最可愛
大個左就好中意giroro果隻平時好惡又好型但一見到夏美就怕醜仔既反差
而家最中意kururu 夠濕鳩 運用我既智慧撚你班on9仔撚狗咁撚
但有時又會唔小心撚返自己轉頭
dororo話比我聽我幾叻幾默默地做野都好都唔會有人記得你 永遠只會喺大電影果啲地球毀滅既大事之前先會有人記得你 出完力成功喇人地又唔記得你

agger
556同joriri
唔知係咪文化問題
我覺得好撚反感

1打膠都唔夠

哈~哈哈哈哈哈哈哈哈哈

見到笑咗出黎

agger
556同joriri
唔知係咪文化問題
我覺得好撚反感

1打膠都唔夠

哈~哈哈哈哈哈哈哈哈哈

見到笑咗出黎

覺得556好似成蟲
從來唔明點解會hit

以前係咁買模型figure砌 依家剩搵得返一隻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞