點解已經冇哂人講keroro軍曹

454 回覆
2813 Like 21 Dislike
細個好鐘意Tamama,覺得佢好q
今年先追返,睇到110集

我都係呢排睇返 所以啲劇情仲好深刻
https://www.youtube.com/watch?v=rW3aWiKG0f8
331話好似講左tamama話係女?
好中意dororo
係我最鍾意嘅卡通 最鍾意陸實學長,佢真係好有型
不過556好撚煩,佢一出場我就想轉台

agger
556同joriri
唔知係咪文化問題
我覺得好撚反感

1打膠都唔夠

哈~哈哈哈哈哈哈哈哈哈

點解我會明

556 :哈哈哈哈哈哈

有聲
有冇人記得giroro 阿哥叫咩名

Garuru中尉

好型
不過最鍾意Giroro
型得黎又成條毒撚咁

有冇神人可以p走佢副黃色眼鏡睇下
有冇人仲記得毒蛇 毒蛇遠房親戚呢類角色
每次出場都九唔搭八

屋企有個紙巾盒套

屋企有個紙巾盒套

巧打耳
有冇人仲記得毒蛇 毒蛇遠房親戚呢類角色
每次出場都九唔搭八

仲有個專吸K隆星人嘅蟲,吸到keroro 成隻乾哂
夏美 my love kiss me tender and hold me tight forever
556係咪賀意老師黎
夏美 my love kiss me tender and hold me tight forever

根本漫畫問題
以前係少少鹹多多趣
但動畫紅左 太多小學雞睇 迫住變左兒童向
根本漫畫問題
以前係少少鹹多多趣
但動畫紅左 太多小學雞睇 迫住變左兒童向

依加D小學雞大過晒啦..係時候加鹹 重出啦KERORO
dororo配音好似係同基拉個配音同一個人,好正

梁偉德 靚仔專用配音員

好似係因為咁最鍾意dororo
鄭嘉穎首主題曲好好聽

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞