點解已經冇哂人講keroro軍曹

454 回覆
2813 Like 21 Dislike
真係唔知tamama係男人

根據原作者吉崎先生的資料,Tamama本是女兒身,由於其父母渴望有個兒子,甚至一直把Tamama當作男孩撫養,之後安排他以男性的身份加入K隆軍,所以一直被誤會是同性戀者

wika

Wiki不嬲係人都改得
呢樣嘢又無日文source 得中文有人咁講 有幾可信呀
同埋動畫入邊有提及過tamama係仔
入面有隻女角好撚勁
佢老豆係隻怪物痴係佢頭髮到 可以變武器
有冇人知我講邊個

愛莉莎

咩事呀爸爸😠

po我條女出嚟

冬樹咁多條女入面最鍾意佢
Keroro嘅求下你戰術
電影第2/3集都入戲院睇
第2集夏美好正
粵配
我細個好鐘意睇咖,尤其tamama,好鬼似我啲性格,啲配音又fit ,點解咁好既動畫會停咖 依加仲有keep住係youtube睇
細個打交會嗌tamama衝擊波
有個暗戀冬樹嘅女同學,啫Tamama主人屋企好似有錢到蝙蝠俠咁架嘛
有個暗戀冬樹嘅女同學,啫Tamama主人屋企好似有錢到蝙蝠俠咁架嘛

桃華 地球51%資產
冬樹配音死左
記得有集keroro去同人以物換物 次次同桃華換到d幾千萬既野番黎 最後同556換左一埋無人要既組合櫃
我都好鐘意扮kururu d笑聲

556 :哈哈哈哈哈哈

宇宙偵探556 現身

細個睇已經覺得佢好鬼on9

然後個助手整日幫佢say sorry

係妹妹

(哥哥的笑聲充滿了厭惡感)
giroro同隻貓都好有愛
tamama
想睇多次日文版
突然唔再hit 唔知點解
真係好鍾意睇 以前放學會趕返屋企睇 好好笑 但已經無得睇
做緊小學生暑期興趣班導師
上兩堂同佢地講起卡通片
佢地完全唔知咩係keroro軍曹
一套咁好睇既卡通 而家竟然冇小朋友知

利伸98年

記得有集講爆菊花
同老母一齊睇 笑到仆街

我d學生識
最鐘意套野crossover 其他動畫
高達系列,宇宙戰艦,入樽,網王,仲有好多其他動畫
最記得giroro個阿哥cross賈圖,有一集一出黎就叫:所羅門,我回來了
giroro有gp03個武器庫
有無人玩NDS版KERORO?

我玩全員集合2
即係好多mini game 同抽扭蛋嗰隻

nds集集都有玩,最記得有一集係tales玩法既rpg
以前睇開日文版,頭100集最好睇
睇到有戰國,頂唔順好無聊,開始無睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞