[PS4] 求神級劇情遊戲推薦

136 回覆
0 Like 0 Dislike
已經見過好多post講明唔要P5/P5類型既game啲人死都要推P5

佢地唔明係有人會唔鍾意玩呢類遊戲
正如gal GAME,就算係神作都唔會玩

因為我玩p5之前都係幾乎完全唔玩回合制既人黎
唔係唔中意既野就會一世都唔中意

人地都講到明唔要呢類型GAME
係咁HARD sell P5咪更加令人唔鍾意

正如我有D fd係咁係我面前sell某韓女團

唔好搵垃圾黎比OK?
你唔中意食牛,但我比碟A5和牛係你面前都可以推薦你試下掛?
至於你試唔試咪自己決定,又唔係迫鳩你

入餐廳講明唔食牛 個侍應都唔會推介牛啦
你少玩回合制唔等於唔中意
而家人地就講明就唔中意
聽日 下個月 下年可能中意
但唔係而家
已經見過好多post講明唔要P5/P5類型既game啲人死都要推P5

唔好搵垃圾黎比OK?

而家人地就講明就唔中意
但唔係而家

Ys8
Vita同ps4都白金左
bioshock series

呢隻推介
200幾蚊有哂三集有排玩
頭先先白金左一集

唔好搵垃圾黎比OK?

而家人地就講明就唔中意
但唔係而家

咁而家人地唔係入黎比錢叫你推介
討論下者 拎餐廳黎講冇意思既
推p5 既巴打 講一次就算啦 又唔好勉強

大家都係玩no man sky 啦
Witcher3
彈丸論破(槍彈辯駁)
軌跡系列

槍彈辯駁連登好少人講
一見到樓主個post就即刻諗起呢隻game
1同2要連續咁玩會覺得超正
第1集解迷上有d簡單,但劇情氣氛搭救,結局仲出人意料
第2集解迷多左好多轉折位,每個局設計真係要俾心機諗先跟到,結局劇情比第1集精彩好多

我都鐘意1,2 不過之後動畫就好唔鐘意

彈丸論破1同2要連住玩

一代係用嚟build up個世界觀,同埋伏線俾二代

冇俾人劇過嘅情況下玩到二代結局係痴線到

Ok

唔好搵垃圾黎比OK?

而家人地就講明就唔中意
但唔係而家

咁而家人地唔係入黎比錢叫你推介
討論下者 拎餐廳黎講冇意思既
推p5 既巴打 講一次就算啦 又唔好勉強

大家都係玩no man sky 啦

佢講比碟牛出黎試先
我都唔想講餐廳呢類例子
打機都唔同食牛啦
一樣冇意思
重點係人地開頭講明唔要 都要提出黎
有咩好討論
Witcher3
彈丸論破(槍彈辯駁)
軌跡系列

槍彈辯駁連登好少人講
第2集解迷多左好多轉折位,每個局設計真係要俾心機諗先跟到,結局劇情比第1集精彩好多

彈丸論破1同2要連住玩

真係神作黎緊九月尾出第三集中文

玩完第一集,玩第二集開頭會覺得好唔慣
但玩完第二集去到最尾就好鍾意第二代d人物
第二代嘅主角個個都係正到痴線
超級期待第三集
Witcher3
彈丸論破(槍彈辯駁)
軌跡系列

槍彈辯駁連登好少人講

彈丸論破1同2要連住玩

真係神作黎緊九月尾出第三集中文

玩完第一集,玩第二集開頭會覺得好唔慣
但玩完第二集去到最尾就好鍾意第二代d人物
第二代嘅主角個個都係正到痴線
超級期待第三集

講到咁吸引好想玩
唔要回合制又要劇情,一係歐美rpg,要日式就 ys8。因為好多jrpg 都係回合制。另外推彈丸論破 嚟緊926有第三集 ps4 版1+2都好抵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞