[PS4] 求神級劇情遊戲推薦

136 回覆
0 Like 0 Dislike
人中0 極
Horizon Zero Dawn
巫師3

以上4隻幾推薦 我個人好鍾意 所以全部白金曬
但係最鍾意都係NieR
已經見過好多post講明唔要P5/P5類型既game啲人死都要推P5

佢地唔明係有人會唔鍾意玩呢類遊戲
正如gal GAME,就算係神作都唔會玩
留名
人中0 極
巫師3

但係最鍾意都係NieR

我都係玩完勁想出續集關於嗰三個主角
已經見過好多post講明唔要P5/P5類型既game啲人死都要推P5

佢地唔明係有人會唔鍾意玩呢類遊戲
正如gal GAME,就算係神作都唔會玩

我開頭打漏左啲人冇睇下面都唔怪得人嘅
uncharted

會諗諗

同the last of us都係ps4必玩

會試
人中0 極
巫師3

但係最鍾意都係NieR

Btw會玩
YS8

呢個真心正
又襟玩 個故事好長 劇情豐富
No man sky

No man sky

No man sky應該係最糞ps4 game

根本就係史上最多人屌嘅game
係d傻仔一見人問game重抬出黎懶風趣
out撚到呢
naughty dog出啲game都可以一試
heavy rain 真係冇得輸
靈魂系列(連BB),不過真係講求耐性
bioshock series
YS8

呢個真心正
又襟玩 個故事好長 劇情豐富

成個系列故事都高質
Heavy rain同beyond 2 soul 一定係最好既劇情遊戲
因為唔太涉及打鬥形式
,簡單既人生交叉點選擇會影響結局
成隻game做到好似電影咁

有關係架咩?
witcher3
Deus ex 個世界觀同設定好正
dishonored 遊戲性,自由度,創意,合
[quote]Deus ex 個世界觀同設定好正
dishonored 遊戲性,自由度,創意,全部頂級
真田丸
until dawn
第一次玩真係嚇到瀨屎
Ff15

頭8章
巫師3世界第一 支線劇情都好有故事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞