[MMORPG]阿爾比恩 Albion Online East:亞服正式推出 日日在線兩萬玩家 香港最快ping[7]

1001 回覆
2 Like 10 Dislike
維修幾耐有冇講
+me
阿瓦隆之路又改回肥返
樓主介紹果d公會勁串 完成唔理新手
用完就踢出公會
白城黑區公會
Order of Ares / Order of Aeee現正招生
歡迎老玩家/新玩家加入
我地現時喺白城T7地圖設有自己嘅地堡
附近亦有幾個固定藍供大家組隊打怪ff

首先介紹一下Order of Ares
Order of Ares係我地嘅主公會
由西服開始已經run緊
大部分會員都喺西服轉過黎 大家都經驗豐富
無論係pvp, pve定係經商製作都有心得可以分享比大家
我地每晚都會有cta供大家參與 (有部分cta係強制mass up)
鍾意打大型團戰嘅玩家都可以好好enjoy
每場大戰過後 我地嘅caller都會播片同大家睇返該場嘅細節
大家如果想知多啲 或者學多啲 甚至可以直接同caller展開1on1激情對話 一定可以令你學到好多野

另外

Order of Aeee係我地嘅分公會
現時主要focus on大家嘅發育上
喺呢度我地唔會有強制mass up嘅cta
我地亦會有新手教官不定時舉辦活動比大家參與
平時都可以同order of ares嘅大家一齊開團ff
由於我地係共用同一個discord
如果大家有問題想問的話
我地都會解答大家嘅疑問

以下係公會嘅收生條件
----Order of Ares----
收生條件 :
1) 30M總聲望 及 2M擊殺聲望或以上
2) 必須是本號
3) 懂粵語或國語
4) 能夠在UTC12~15這時段上線
5) 願意與會員一同進行遊戲
6) 參與公會活動時,必須使用電腦進行遊戲及進入語音頻道
7) 願意一同檢討及有心改善遊戲技巧
8) 不招收純手機玩家
9) 暫不打算招募中國玩家

公會稅率:10%
每星期稅收上限為1m,每星期一結算。多出的稅收亦會在每個星期一退回給大家。

----Order of Aeee----
收生條件 :
1) 3M PVE聲望或以上
2) 必須是本號
3) 懂粵語或國語
4) 願意與其他會員一同進行遊戲 (非獨狼玩家)
5) 參與公會活動時,必須使用電腦進行遊戲及進入語音頻道
6) 不招收純手機玩家
7) 暫不打算招募中國玩家

公會稅率:15%

Discord link : https://discord.gg/qA3rjsvKEy
宣傳影片:

https://youtu.be/J5R97v4fBCM

感謝大家睇晒以上嘅內容
期待大家嘅加入
24小時都有人online
尋晚big fight打贏左
今朝又開到黑區城堡寶箱 每人分到幾m
歡迎大家加入
只要大家願意踏出第一步
有唔識唔明嘅野喺dc問我地
我地一定會儘量解答大家嘅疑難
歡迎大家加入OOA大家庭
Discord link : https://discord.gg/qA3rjsvKEy
封測黃金會員無玩過無人帶,玩左2日單機
有冇人要黃金
俾樓主水左課金買禮包
無玩過西服跟唔到老手
一齊玩返啦
而家AO新手要追上都好快
我地dc 24小時都有人喺voice channel可以一邊吹水一邊玩
個個公會廣告都係咁講
提早入公測果幾日一入會無人理
新手都唔知要做乜無貢獻俾人踢埋
呢隻sandbox game 基本上做完新手教學任務就再無指示比大家
主要睇返你想玩啲咩contents
再搵返相關嘅資料去研究
TBH 呢隻game都好推薦大家接觸PVP contents (因為官方so far一直nerf有關純PVE賺錢賺fame嘅contents, 例如HCE)
所以可以話呢隻game就係想大家打打殺殺

最大路嘅pvp contents有以下幾款:
不跌裝:
陣營戰(黃區/藍區)
地獄之門 (Hell Gate) - 2vs2, 5vs5, 10vs10 (黃區)
腐蝕洞 (1vs1) - 黃區
迷霧 - 有分單人/二人 黃區進入不會掉裝
競技場/水晶聯賽(5vs5, 水晶聯賽有20vs20版本)

會跌裝:
水晶聯賽lv2或以上
以上contents嘅紅區版本
以及黑區嘅所有活動
仲有加埋掏洞 (入單人洞/團體洞搵人打/入固定藍搵人打)

每個公會都有機會提供以上contents嘅部份活動

就好似我地公會咁 就係主打黑區生活+zvz contents

新手啱啱入坑可能會覺得好多機制唔明 唔知點玩
呢個時候就係公會需要發揮功效嘅時間
公會通常會提供基礎嘅知識分享、新手對答區、配裝資料等等
比大家做一個參考
我唔敢講我個公會做得好好
但係so far有人願意問嘅時候 我都會儘量答
亦都儘量整一啲docs share比大家睇

當大家渡過左新手最難捱嘅時間(我覺得係第一套build嘅內圈100lv前)
就可以搵下自己想向邊方面發展 再睇返應該點配裝
去繼續研究
迷霧城有無得運野出返去其他城
要跑阿瓦隆之路出返去
但你唔係啲好重嘅野可以經旅行商人傳送出返去主城
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞