[MMORPG]阿爾比恩 Albion Online East:亞服正式推出 日日在線兩萬玩家 香港最快ping[7]

1001 回覆
2 Like 10 Dislike
其實好抵入,
你5萬一套build入去,
打陣地任務出錢就10~20萬出返黎,
搵到BOSS殺直接25~50萬材料,
打細怪出兩本經書2.5萬x2已經回左本。
人地講83 84⋯⋯你就講40 41⋯⋯
sorry唔係話人地捉雞著8.3 8.4?
樓主著咩好似唔見有講?
走佬做老鼠著4.1黑區刷怪無咩損失,
樓主驚狂比人捉無收益,
4.1死一次都係無5萬。
但黑迷肥過肥仔水本身點都賺,
定上面仲有其他內容我miss左?
似係你get錯野
都有試過
但死亡率太高,無咩邊次係有命出返黎
可能我太黑仔/玩親都係peak hours
師兄試下自然法build,
有少少技巧就係任務點太多人解就等倒數先去,
或者淨係清門口果幾隻怪仔。

同有迷霧地城千奇唔好入。
搵boss就圍住四角跑。
(無就由佢,因為中間出唔到你殺。)
死唔驚,農得耐其實銀幣都多過5萬。
果陣為左儲錢買full set 8.3農左一星期。(上班族)

熟左之後4個鐘穩定賺150~250萬。
但千奇唔好起殺心,
哪怕對面淨低500血。
所以黑迷係搵錢樂園
唔好怕跌裝
錢好快搵返
賺得唔算多,(平均一小時50萬~70萬)
但叫做低風險同有樂趣。(自然法刷怪好治癒)
同可以練下不同款既頭 甲 鞋。
有冇新手攻略
副手係減cd,練高左減勁D。
#Albion #綠城 #接近𝟐𝟎𝟎人公會招人
https://lih.kg/3379677
Albion (CrazyFarm)亞服綠城活躍香港公會招收新血
https://lih.kg/3387313
Bandit 最近都係白城綠城爭
藍紫最屎
呢兩日玩白城都係第一
不過唔係好知d時間
係咪固定某個時間去紅區打陣營
就有得計排名拎額外點數?
琴日玩好似額外加左9000幾 好肥
先完成新手任
揀好自己想做咩職
練咩武器
之前已經nerf過?
勁到仆街,高佢200ip都俾佢秒
加油,頂任啊香港勢力白城

山賊時間打就最肥
低沉咗好耐好耐
4.2 全套都係500k 內
有冇固定時間 定隨機出?
d 人見到人就殺
不過個日我一入迷霧就出左地圖見到值 150萬 立即走迷霧 飛番城
我會同你講係work,
因為呢個係我其中一個常用既賺錢方法,
當然人地開緊拖你無理由衝埋去。
真係keep住有人就等倒數先,
果陣無咩人慢慢開都得。
8.3 8.4見到無肉食就會過下一張迷霧。
每日固定時間會有山賊突襲活動
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞