[MMORPG]阿爾比恩 Albion Online East:亞服正式推出 日日在線兩萬玩家 香港最快ping[7]

1001 回覆
2 Like 10 Dislike
迷霧世界內隨機出現迷霧地下城入口
你唔想花時間運去加工再賣就直接賣料
時間用來掘多幾轉
Dps 幾m夠起家
玩冰嘯或者喚影者
未打過hce 但無風險刷怪好玩咩
咩係HCE?
搵到錢可以玩好多其他野
高級遠征
組隊頻時常叫組
喺邊度打
各主城遠征商人開圖打
唔係要T8.3/ T8.4咩?

幾m裝去打都半個鐘1m?
上面話召影係dps,請你當無睇過。我相信呢度會有唔少人俾錯誤資訊你
無風險?你肯定?

咁叫SC囉
SC就要識幫手引怪
我著套火龍捲入去HCE比D鬼佬話not meta
叫我著喚影者
咁我應該當自己係DPS 定SC
最多咪修下裝我知8.4 8.3修裝好貴
HCE都唔係0風險既
有錢咪可以做多d風險野
你對SC的認識太少…

SC就係打雜, 你唔係DPS, 但唔可以無DPS。特定場景除左識引怪, 要識用SY, 要識換裝/換武。

但係咁多年來HCE都有不同的SWAPS套,一個劇本的圖,可以有4種SWAPS打法,唔同隊長有唔同要求,但唔好意思你全部都要識晒同準備晒。

例如瘋人濫伐,你可能會被要求用8.3或8.4的王弓。
亦可以被要求用冰法武器,針對王的某動作使用減速技,做得好的分別係隻坦會完全接近無傷害/只係減左少少傷害。

例如一把銀幣,你可能會被要求用8.3或8.4的DAGGER及相應套裝。

HCE META就係得果幾種,你OFF META會提升人地炸圖的風險,唔好怪你自己會失業就得。

仲有SC通常玩得好就會係坦克之後的仇恨製造角色(即使唔係最高輸出),仇恨管理唔好即係全場只會你死多過人,反應慢少少坦克暴斃下一秒就到你暴斃。
呢個星期修左過千萬銀幣裝算唔算無風險?
咁總結係賺定蝕?
當然係賺啦。
咁咪係以我所知 如果有固定團隊
打hce係唔會蝕的
所以我先定義佢為無風險
我只打野團。我賺係因為我有經驗去控制。
同埋野團D人肯組我。

如果你未練好就出山,你只會換來一堆人黑名單你,基本上你HCE生涯就玩完。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞