[Uaena] IU 討論區 (43) - We can Do!Dream!大發+預祝516知恩生日快樂!

1001 回覆
16 Like 4 Dislike
15週年出道快樂
今年終於可以去搵娘娘

真係靚到 戀愛了
出道15週年快樂啊知恩
真係靚到 戀愛了

牙U話依排由朝拍到晚辛苦曬
IU Happy 15th debut anniversary

今日笑容同眼神 有啲2016 Twenty-Three 嘅感覺
出道15週年快樂
快啲禮拜六
https://twitter.com/_iuofficial/status/1703597350349058295?s=46&t=69WNAQ3KlWroacHculnJPQ
啲文字好溫暖同IU走多15年都唔夠 起碼要一百年先得
15週年快樂

上面果啲咩表演嚟
林鍾龍會長17日訪問了“我們Momocon”現場,與我們金融集團品牌大使IU一起直接發表了新的社會貢獻事業。 特別是在這一天忙碌的日程中作為特別嘉賓參加的IU,同意了我們新秀專案的宗旨,在全額捐贈出演費的同時,向參加活動的人們展示了感謝的演出,增加了這次專案的重要性和意義。

知恩太好人了
完全係義務演出
https://www.youtube.com/watch?v=95MGJPZbxmA
想睇下有冇人識IU呢首歌?
我覺得係佢其中一首好好好聽既歌,但唔知點解無乜人識咁
次次都係en encore 先會出現
Circle(Gaon) 整左個15週年IU回顧, 整理一下post
IU 15周年回顧 (Circle Chart 專欄)
因有大陸朋友幫手, 會係簡體版

cr. Circle Chart
有個韓國uaena report咗個幫手翻譯十幾年嘅page,令到嗰個page十幾年嘅翻譯冇哂,搞到大家喺Twitter嘈緊
海外fans應該都冇人唔呢個翻譯大站 個個都睇佢 由iu未紅到宜家keep住翻譯雜誌訪問同fancafe 13年心血
希望佢哋有back up

不過Edam呢方面都有責任 至少對海外uaena喺翻譯同溝通改善下 嗰cafe設計坦白講幾難用 又冇翻譯功能
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞