[Uaena] IU 討論區 (43) - We can Do!Dream!大發+預祝516知恩生日快樂!

1001 回覆
16 Like 4 Dislike
追周邊好惡追喎
你追返恩地周邊算啦
盡追,第一樣野都想收返支手燈先所以想整返個韓版edam ac搞集運
兩邊都追得唔得先
韓版唔肯定要唔要實名
最近隻黑膠都係海外版捱貴運費
我見佢要用手機認證,搞唔掂但追po嗰陣又見到有啲巴打成功搞到,所以先上嚟問下
做咩唔用中/英文版申請acc?
運費都幾貴下搵緊住韓國既朋友幫幫手佢認證到嘅話我可以填集運倉地址
識人好過識字
運費真係好甘
估唔到巴打入坑儲周邊唔係儲碟
儲緊, 買左golden hour blueray, 跟住一路追返之前個堆
個人中意儲碟多過周邊, 不過有位朋友仔都想買返支手燈, 所以先問下edam咩玩法
周邊真係無底深潭,我儲儲下都放棄,巴打你要加油
碟就唔難儲既
唔識韓文既我其實同意你既講法 但又唔想放棄出席既機會
碟就一定會買齊, 過兩日再去信和
周邊盡量吧, 最想要係支手燈
韓版網用非會員購買就可以寄集運
手燈唔得
手燈我之前都係硬食
有位朋友長住韓國,應該幫到手
啲絕版碟先攞命 炒到好貴 淨係演唱會啲碟都好難搵齊
太貴嗰啲唔建議,直接衝韓場仲好啦
盡量買而家好後悔咁遲先追IU
btw如果巴打們想夾單買edam都得
我都係16年出黎做野
先一次過買返哂
但有d都好難搵
但special edition就無了
以前拎晒啲錢嚟追恩地,而家要追埋IU
套戲得韓國上
https://www.instagram.com/p/CjKWr5MpHcR/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==
比你參考下D碟, 應該都齊 (除左OST)
我未Update 新黑膠, The Golden Hour Blu-Ray & DVD
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞