[Uaena] IU 討論區 (43) - We can Do!Dream!大發+預祝516知恩生日快樂!

1001 回覆
16 Like 4 Dislike
希望換到,最怕限量野冇貨換
No… 就咁送過嚟… 所以我係有兩本… 不過佢再寄嗰本係無跟小卡同膠套 🤣
咁應該有預多嘅… 係唔知佢點樣寄… 上次我經ktown4u訂大叔隻黑膠,咁唔好彩第二隻碟有事。佢都係寄返第二隻碟比我… 不過就係隻碟加個唱片套再wrap bubble紙再入落嗰pizza box寄過嚟。好彩再寄過嚟隻碟無事。
有賺
咁都好,等唔緊要,比返隻正常碟我就ok
收到真係嚇一嚇,咁既碟都可以照寄
你嗰運輸外盒有冇撞過嘅痕跡?
冇,包裝好正常
咁可能入盒之前跌過 😅

我拆咗我隻… 好彩無事… 不過今次再版嗰唱片套用返音普通黑膠內袋,唔係米白色紙套再加唱片內袋
我都係呢幾年先後追。CD我無買到日版同smash hits。DVD就淨係買咗10週年同之後。不過因為我係睇完我的大叔同Hotel Del Luna先入坑,所以我反而買咗佢哋嘅Blu ray 🤦‍♂️

酒店bluray買左幾錢
當時連運費都要三千幾
兩套都係正野呀.
我只係買左酒店Blu ray咋.
你儲得呢D應該都會慢慢儲埋其他碟
有幾次都差啲買咗IU real fantasy隻DVD😆.. 不過最尾都無買。可能好快又忍唔住 😂
好貴但又想追
後追咗隻sonic ring都好貴
之前旋轉有隻2千幾
忍得多傷身呀
10週年嗰隻?
酒店Blu ray
10週年戒應該唔只2千幾
https://twitter.com/iuteamstarcandy/status/1694937214428557568?s=46&t=69WNAQ3KlWroacHculnJPQ
駛唔駛咁好 因為拍攝取消送唔到餐車應援 幫fans俾翻餐車錢同違約金 條數起碼過萬蚊
我係krmerch買左隻,連運費600到左屋企一陣返去開
收到Edam通知會寄返隻比我
👍👍👍 太好啦
好正,但唔明點解d人唔同棉花糖影相
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞