[Benshitma Out] 皇家馬德里球迷吹水區(60)

1001 回覆
25 Like 3 Dislike
諗起月狗下年要食2件雞胸就忍唔住笑

叻啦屌你老母踢拜超啦柒頭皮

賓周係廢,但死攬佢嘅更無恥!!!
依家隊皇 會唔會比疤狗789

你件波衫圖死左

等遲下幾件到貨再影張新既

你件波衫圖死左

基士文有下嚇到我

你件波衫圖死左

基士文有下嚇到我

肉酸仔好學唔學
諗起月狗下年要食2件雞胸就忍唔住笑

叻啦屌你老母踢拜超啦柒頭皮

嬲豬
仆街 賓周門前chance都miss
點搵你打正選呀大佬
Easy goal傳得咁靚 摩迪傳得咁靚
正式比賽邊有咁多機會比你哂
點搵你打正選呀大佬

有C朗大佬
點搵你打正選呀大佬

有C朗大佬

我寧遠改造bale打正前
442 最前bale c7
賓周後備
點搵你打正選呀大佬

有C朗大佬

賓周後備

醒下
點搵你打正選呀大佬

有C朗大佬

賓周後備

反正條監躉頭頂腳踢無樣掂
點搵你打正選呀大佬

對曼城個場有球摩迪係右路傳中
監躉訓都廢撚時
跑兩步追唔到當交貨
對面walker早段就有球訓身落底出波
點搵你打正選呀大佬

有C朗大佬

賓周後備

醒下

搵人賣左佢
點搵你打正選呀大佬

監躉訓都廢撚時
跑兩步追唔到當交貨

就係講果球 又慢又懶 而家入懾意識都冇埋
點搵你打正選呀大佬

有C朗大佬

賓周後備

醒下

搵人賣左佢

魯爾做主席 古迪做教練就有計傾
點搵你打正選呀大佬

有C朗大佬

賓周後備

醒下

搵人賣左佢

續約不了
 皇馬屯小妖盯上19歲巴西天才 已問價他值多少錢
據西班牙媒體《阿斯報》的消息,皇馬繼續在轉會市場搜尋未來之星,他們又一次把視線放在了巴西聯賽賽場。據教練捷西斯-摩利拿透露,去年開始皇馬正在密切關注聖保羅中場盧卡斯-費南迪斯。

經過幾番考察之後,皇馬對這名19歲小將產生了濃厚的興趣,也對他在2016年U20南美自由盃的表現,留下了深刻的印象。

盧卡斯-費南迪斯在那屆賽事發亮,決賽里對陣烏拉圭利物浦的比賽,攻入了唯一的入球。自此,皇馬盯上了盧卡斯-費南迪斯,經常派出球探考察盧卡斯-費南迪斯,與教練捷西斯-摩利拿一起關注盧卡斯-費南迪斯的成長。

事實上,摩利拿曾發現卡沙爾米羅的潛力,後者於2013年加盟皇馬卡斯蒂亞,如今已經成為皇馬一線隊的主力。莫拉雷說:「皇馬的球探跟我經常接觸,他們希望能得到盧卡斯更多的信息,我告訴他們,盧卡斯是一名非常平衡的球員,很有天賦,踢得很出色。他非常擅長控球。」摩利拿還透露,皇馬現在問價這名球員的身價多少錢了。(南南)
點搵你打正選呀大佬

有C朗大佬

賓周後備

醒下

搵人賣左佢

到時你孫都抱埋lu
點搵你打正選呀大佬

監躉訓都廢撚時
跑兩步追唔到當交貨

就係講果球 又慢又懶 而家入懾意識都冇埋

大把皇迷仲吹奏緊佢二傳/同C朗夾
上季有撚呢d波咩
點搵你打正選呀大佬

有C朗大佬

賓周後備

醒下

搵人賣左佢

到時你孫都抱埋lu

毒撚無女
《馬卡報》消息,皇馬迎來了一個好消息,隊長拉莫斯的聽力問題已經得到治癒,目前他已經回歸球隊訓練。

之前拉莫斯因為聽力問題,已經缺席了多場皇馬的季前友誼賽。目前他已經與隊友們一同在UCLA參加了晨訓,皇馬會再進行一場訓練,之後前往邁阿密繼續進行季前賽。

《馬卡報》稱拉莫斯有機會在對陣巴塞的比賽中登場。
唔止監躉 米路亂標波個問題都好嚴重

上季季中開始痴撚哂線咁標波

上季季中開始痴撚哂線咁標波

https://www.youtube.com/watch?v=dolAu6nca_w
又要吹奏沙比
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞