[Benshitma Out] 皇家馬德里球迷吹水區(60)

1001 回覆
25 Like 3 Dislike
依家暫時睇到有幾個問題

1. 全隊狀態都麻麻

2. 華拉尼同華利祖都係風格偏柔既中堅 除左隊長之外冇一個中堅硬淨🤷🏻‍♂️

3. 沾屎 反骨達兩個加埋起碼入到廿幾球 始終要搵人分擔佢地既入球責任 但顯然施巴路斯 洛蘭迪都唔係入球既材料

3.唔係廿幾球 係30+
唔買個識入波既根本唔得
住烏有頭鎚有射術 要做波有做波 仲係國家隊第一前鋒 唔明有乜理由唔買

起碼落力過賓周先

豬腦後備出親嚟都有波入

市面上任何前鋒都勁過我地個兩個
msn未開季已經咁撚fit

知恥
依家暫時睇到有幾個問題

1. 全隊狀態都麻麻

2. 華拉尼同華利祖都係風格偏柔既中堅 除左隊長之外冇一個中堅硬淨🤷🏻‍♂️

3. 沾屎 反骨達兩個加埋起碼入到廿幾球 始終要搵人分擔佢地既入球責任 但顯然施巴路斯 洛蘭迪都唔係入球既材料

呢個真
住烏有頭鎚有射術 要做波有做波 仲係國家隊第一前鋒 唔明有乜理由唔買

起碼落力過賓周先

豬腦後備出親嚟都有波入

市面上任何前鋒都勁過我地個兩個

求其up個強隊嘅都勁過賓周馬啦
快啲走啦仆街,一直想印條蛇,係件9號印唔落手

伸利:有7、8、10、11

拜仁既7-11號?

11號正垃圾

賣走達囝, 買銀河唯一

根本雙輸
達子去車 干爹兜口兜面話唔係首選
仲要打左翼
依家暫時睇到有幾個問題

1. 全隊狀態都麻麻

呢個真

早知放題路走 唔應該放比比
直接移拿大哥去右路 依家出事
冇牙朗真係差好遠,就算佢冇態人地都要搵兩個夾佢

賓周?半個都夠mark佢了
如果拖舟想留哂咁多中場
咁冇位買前鋒
同埋中場唔係好造到波俾前場
當然前鋒d企位都差

賣走達囝, 買銀河唯一

根本雙輸
仲要打左翼

佢自己出晒水咁 係都要死去車狗有咩辦法
冇牙朗真係差好遠,就算佢冇態人地都要搵兩個夾佢

賓周?半個都夠mark佢了

唔mark佢都會自己踢走個波嘅
依家暫時睇到有幾個問題

1. 全隊狀態都麻麻

呢個真

之前都話買中堅
細華樣就霸氣 踢落就有d騰雞咁
其實今年防線都危危地

賣走達囝, 買銀河唯一

根本雙輸
仲要打左翼

icardi有冇得諗?

賣走達囝, 買銀河唯一

根本雙輸
仲要打左翼

以為去到車實打正選嘛
如果拖舟想留哂咁多中場
咁冇位買前鋒
同埋中場唔係好造到波俾前場
當然前鋒d企位都差

d波傳到前面果幾位到 即斷
比人打反擊 變到中後場又好大壓力

賣走達囝, 買銀河唯一

根本雙輸
仲要打左翼

icardi有冇得諗?

疤青訓來(好似係
依家暫時睇到有幾個問題

1. 全隊狀態都麻麻

呢個真

之前都話買中堅
細華樣就霸氣 踢落就有d騰雞咁
其實今年防線都危危地

d洛蘭迪都唔知賣乜春

賣走達囝, 買銀河唯一

根本雙輸
仲要打左翼

icardi有冇得諗?

人品問題

賣走達囝, 買銀河唯一

根本雙輸
仲要打左翼

賣走達囝, 買銀河唯一

根本雙輸
仲要打左翼

icardi有冇得諗?

人品問題

仲有邊個前鋒好j呀

賣走達囝, 買銀河唯一

根本雙輸
仲要打左翼

icardi有冇得諗?

人品問題

仲有邊個前鋒好j呀

賓周馬

賣走達囝, 買銀河唯一

根本雙輸
仲要打左翼

icardi有冇得諗?

人品問題

仲有邊個前鋒好j呀

疊埋心水丁賓周同5月啦
依家暫時睇到有幾個問題

1. 全隊狀態都麻麻

3.唔係廿幾球 係30+
唔買個識入波既根本唔得

而家前鋒隊隊想要
根本缺貨到
上年全隊都入到波 俾到拖舟錯覺前鋒唔重要咁

賣走達囝, 買銀河唯一

根本雙輸
仲要打左翼

以為去到車實打正選嘛

等睇佢變廢托二世 車狗出名前鋒墳墓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞