[Benshitma Out] 皇家馬德里球迷吹水區(60)

1001 回覆
25 Like 3 Dislike
[quote]AS | Morata's camp is furious of Conte publicly comments on Harry Kane was his "dream" striker, a week after Alvaro signs for Chelsea.

“For me, Kane, now, is one of the best strikers in the world. If I had to buy one striker I would go to Kane. He is a complete striker.

干爹都係吹奏下其他人姐

自己對車狗出晒水 點知俾干地大巴大巴星落去

奈何明月照溝渠

我皇手足真係好文彩

達子:「如果上帝容許的話,明天我就會在一間對我賞識多年的球會,有一個我可以與他保持對話的上司了....
拖舟
尼馬同疤而家搞到關係差晒,一陣psg最後玩野唔買就好笑
[quote]AS | Morata's camp is furious of Conte publicly comments on Harry Kane was his "dream" striker, a week after Alvaro signs for Chelsea.

“For me, Kane, now, is one of the best strikers in the world. If I had to buy one striker I would go to Kane. He is a complete striker.

干爹都係吹奏下其他人姐

奈何明月照溝渠

我皇手足真係好文彩

達子:「如果上帝容許的話,明天我就會在一間對我賞識多年的球會,有一個我可以與他保持對話的上司了....
拖舟

人都走左 仲狙擊做乜

你件波衫圖死左

月狗件波衫圖都死左

迷占

出左6c信

干爹都係吹奏下其他人姐

奈何明月照溝渠

我皇手足真係好文彩

拖舟

人都走左 仲狙擊做乜

狗達抵啦

干爹都係吹奏下其他人姐

奈何明月照溝渠

我皇手足真係好文彩

拖舟

人都走左 仲狙擊做乜

狗達抵啦

💧🚬
沾屎離婚

其實26歲離婚都幾橙
同埋沾屎19歲結婚

仲要有個四歲嘅女

分身家
世清小有高質topic 正評係我比既

佢嗌你熱狗

你繼續扮

自己都未搞掂自己

奈何明月照溝渠

我皇手足真係好文彩

拖舟

人都走左 仲狙擊做乜

狗達抵啦

💧🚬

收嗲啦49000

奈何明月照溝渠

我皇手足真係好文彩

拖舟

人都走左 仲狙擊做乜

狗達抵啦

💧🚬

收嗲啦49000

撐主席

你件波衫圖死左

月狗件波衫圖都死左

已經搵唔返同一件黎影

自己都未搞掂自己

但佢係咁入波wo

自己都未搞掂自己

但佢係咁入波wo

增加談判籌碼 識玩

你件波衫圖死左

月狗件波衫圖都死左

已經搵唔返同一件黎影

鳩白話你日日著 著到甩晒色 黃晒
諗起月狗下年要食2件雞胸就忍唔住笑
買big name未
買big name未

Yes Dybala
買big name未

Yes Dybala

係就好了

你件波衫圖死左

月狗件波衫圖都死左

已經搵唔返同一件黎影

靜啦佩狗

你件波衫圖死左

月狗件波衫圖都死左

已經搵唔返同一件黎影

靜啦佩狗

靜啦獌狗

叻啦屌你老母踢拜超啦柒頭皮
【想在皇馬退役】西媒:皇馬賽季前續約賓施馬

根據《馬卡報》報導,皇馬前鋒賓施馬將會在新賽季開始前完成續約,他可能將會與球隊續約至2021年或者2022年。

《馬卡報》稱賓施馬一直都表示自己不想離開皇馬,法國人的願望就是在皇馬退役,若不出任何意外的話,賓施馬在新賽季開始前就將完成續約。

賓施馬與皇馬的合約將在2019年到期,《馬卡報》稱法國前鋒可能會與球隊續約至2021年或者2022年。施丹清楚想要好好分配出場時間一直都是非常困難的,除了BBC組合,還有之後可能加盟的基利安麥巴比。但是對於施丹來說,賓施馬一直都是隊內的關鍵球員,雖然莫拉達上季的表現出色,但施丹一直都把賓施馬放在首位。

在皇馬首場季前賽中,賓施馬是正選出戰,《馬卡報》稱他在施丹戰術中的角色不會改變太多。施丹不僅看重賓施馬的入球能力,也看重他與其他隊友的配合,施丹認為這樣的能力是很難在隊內或者轉會市場上找到的。所以施丹不認為賓施馬有離隊的可能,更別說現在莫拉達已轉會車路士了。

下季將是賓施馬為皇馬效力的第九個賽季,由於比比離隊,法國前鋒已成為球隊的第四隊長,他與隊友的關係也都非常好,其中C.朗拿度也是非常支持賓施馬。

叻啦屌你老母踢拜超啦柒頭皮

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞