[KPOP] K-POP 2023討論區 (23)

1001 回覆
4 Like 19 Dislike
吓傻仔Woollim 一早將你呢個anti入咗黑名單仲P乜R
https://youtu.be/bCpcxfDd9Ck
原來就Cb 主打
你隻25狗好意思話人anti 我勁愛Rocky💖 好想佢哋拎一位💖上Queendom💖
Welcome to MY World💖
https://youtu.be/5t6DW26ezsI

259嘅極致
脫飯之餘仲要對佢嘅團嘅前團員人身攻擊
講259我只認拮嘢家
Le sex 兩場渣手咪咪咀俾人笑緊
唔明渣手咪都咪係咩玩法
不過得做假妹同solo 唱到外
另外三條友連咪咀把聲都好惡頂
造假團
259嚟講所有人都要排林榴槤後面

學下李知恩年年月月日日捐錢積陰德就冇事啦,最緊要上新聞話俾全世界知先有效
善良gi 都淨係捐一次咋 唔怪之得架下flop咗啦
#INFO

#NewJeans "OMG" (112) is now the longest charting song by a Korean girlgroup on the Global Spotify Chart Top 50 history 🎉🔥, surpassing "How You Like That" (111).
前團員💖
笑鬼死入去圍爐講次嘢就=本命團?
撚似你名都改埋 好意思繼續開Rocky圍爐post?

現在只愛Rocky💖

gigi冇床照流出

@金脂膩 破產未啊….
波仔細佬[/quote]
肥婆熱褲

愛小冬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞