[KPOP] K-POP 2023討論區 (23)

1001 回覆
4 Like 19 Dislike
夠養我哋Rocky蝕本7年
咁樣公開處刑啲妹妹唔係幾好嘅
佢係咪唔識韓文
點解發音咁怪咁
井得好岩。金廷祐solo when?
Run run run kitty kitty run run!
ft. giselle of aespa🖤
Aespa咁勁冇人講?
点勁法?
2023年女團Spotify首日streamingTOP5 (unflitered)
1. NewJeans 'OMG' — 2,137,908
2. LE SSERAFIM 'UNFORGIVEN' —1,800,931
3. IVE 'I AM' — 1,384,490
4. NewJeans 'Zero' —1,071,720
5. IVE 'Kitsch' — 1,040,514

Welcome To My World — 738,622
其實由今年年頭開始,Hyde旗下嘅團實銷已經爆到離哂大譜
遲吓到Enhypen同NJ應該又新紀錄架喇
雖然有幾隊我有留意嘅,但呢啲消息已經睇到麻木咗
gigi咁hot冇人講?
Ive班東南亞fans做野未?
東南亞唔like太瘦
鍾意健康運動風
隊隊都紅 好癲
【每日經濟】[Kep1er 休寧巴伊葉因家庭喪事將缺席日本行程] 3日,Kep1er 所屬經紀公司Wake One Entertainment&Swing Entertainment通過官方粉絲俱樂部表示:「休寧巴伊葉因家庭原因,將不參加5月4日至5日在日本橫濱舉行的Kep1er第二張單曲《FLY-BY》發行紀念活動。向等待該活動的粉絲們致以誠摯的歉意並請求諒解,希望大家多多關照,讓休寧巴伊葉擁有充分的時間哀悼。 沒能進行的活動將另行安排,以後將進行說明。」

反對賽馬!十分殘忍!
fromis_9
唔算親生

STRAY KIDS
牛,逼!

Sm真係cls

仲嘴硬
先行都咁廢主打會好幾多
下星期一肯定俾人笑死
巧聽 俾aespa 哂哂就歌

Bye bye Jisoo
我地ive點算
下個禮拜都唔再喺新歌榜啦
點hold
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞