費迪南:現在的曼城踢不過08年曼聯 我能單防夏蘭特

344 回覆
50 Like 408 Dislike
咁14-18皇馬係咪歷史最強
5年4歐冠
下欄又唔係一啲好擅長盤扭既人
喺禁區入邊mark死佢
我諗應該得嘅
呢句真 沙維 小白 影帝 top fit
中場控制力一定贏
巴塞永遠的神
nope,呢段時候雖然係巴龍骨換血時期,但聯賽都仲係食住皇,巴皇朝講緊係歐聯聯賽食曬
應該第一下已經比夏撚完爆再抽爆近柱
咁早年隊蝗咪歷史強中強
咁當年隊蝗都係換血時期啦
又唔計
咁勁點解唔連贏2屆歐聯黎睇下
點會唔計皇換血聯賽俾巴食住,巴換血聯賽都仲食住皇,你話邊個勁?
其實我唔覺連贏有咩特別你10年內分開拎4次歐聯同10年內連拎4次歐聯其實分別不大

連勝係一個壯舉,咁6冠都係另一個壯舉,仲要聯賽食住皇咁多年
淨係記得09俾疤狗撚
鏝城攞到歐聯先講仲話同六冠疤比
自己去google下迪史蒂芬奴,五連歐洲冠軍
逼搶既前提係你1on1逼到埋去個陣,你要搶到個波先有用。搶唔到波你起碼都要逼到佢傳走個波。

如果得個逼字,逼完又搶唔到人波,又逼唔到人傳走個波,咁逼黎有撚用?
對住沙維小白呢啲,你on99衝埋佢身逼佢有咩用?你衝埋去結果比佢一下就扭過你,你仲逼搶條撚?

逼搶都要睇對手,對面波底好到沙維小白個個level,你搶條撚咩
當年有火山灰首回合作客勁輸蝕
08年仲有費格遜時間同4424,係勁啲嘅
不如諗下如果夏撚當年做你隊友會點
講聯賽統治力,早幾年嘅鏝同利仲勁過呢隊23鏝
呢隊23鏝係幾勁下,但係睇下今年啲對手先,利車熱集體發瘟,阿&獌算有啲起色,不過連歐霸都狼狽出局

鏝加咗夏撚,無可否認前面係強咗,但中後場控制力同防守都弱過上幾季,講到史上最強咁,搞笑咩
迪布尼係當年英超100分嘅絕對主力,你求其搵條韓狗仔mark閪到咩柒頭
傻閪曼狗仔咁撚弱智戰術都諗到,你老豆老母知唔知你咁on9?
有大衛施華中場好唔同
B華雖然有盤控同體能搭救
但冇施華既視野,小組突破同控制節奏
印象流睇波
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞