費迪南:現在的曼城踢不過08年曼聯 我能單防夏蘭特

344 回覆
50 Like 408 Dislike
公道講句
佢講嘅係08獌
嗰年獌4強贏疤入決賽
又係你話班球員體能經十年進化
係咪得足球員識進化?
游水田徑就唔識進化先?

你話係就得架喇,答啦
又係你話班球員體能經十年進化
係咪得足球員識進化?
游水田徑就唔識進化先?

你話係就得架喇,答啦
keane 能單殺夏撚
不過可能要用武器
因為始終波底差一班
鏝唔係出名防守強 一輸控球就捱打狀態
鏝條防線俾唔到信心我守到全盛疤圍攻
KDB俾疤迫搶冇空間俾佢出靚波
就好難發揮到作用 夏撚就會隱形
相反疤完全唔會怕你搶
小組進攻你一失位就玩撚完
何況如果俾疤lead住踢既情況 實搓到鏝收皮
所以贏面一定六冠疤大好多
可能3-1 / 4-2 俾KDB夏撚偷到雞一兩球
唔係我識好多野,係你唔識野啫

你自己打句"十年體能進化"出黎俾人笑,依家就縮?

肯民基亞咪足球員,差30幾年都快過你23鏝,點睇

原來講體能唔講得速度架?叫fm整game將pace擺喺技術/心理好唔好?我講速度係因速度有數字做客觀比較易睇,唔似你靠印象流做論點啫
哥狗隊疤咪炒拜仁4 0 lo on9
飲7喜個隊都唔係哥狗啦
乜爆發力、速度唔係體能之一?
體能淨係得耐力靈活?
我見都冇人答你喎,係咪你廢得滯?
佢而家大隻到個頭好似key 落個身咁
你唔明多啲喎
開隻fm出黎都有寫體能數據啦
抽pace出黎講你就縮,柒咗啲喎你
07-08嗰季聯賽兩次打曼城都輸 憑咩話打今季嗰隊會贏
你了解足球
波齡有冇3個月呀?
有條柒頭話"十年體能進化"所以23鏝唔會怕10巴

但30年體能進化23鏝都跑唔贏阿根廷風之子
一野收佢皮
里奥: 其實唔難
講真 2010既波已經係好體能化
唔好講到90年代咁
人地印象流個印象,十年前壓逼好鬆,30年前世界級同依家港超可能差唔多添
佢唔敢覆
是撚但啦 反正吹下又唔會真係對到
又可以比曼迷J下想當年
係狀態唔好時對到咪輸囉,自2006巴塞龍骨崛起到沒落,拜贏幾次歐聯?巴贏幾多次?

你明唔明拎冠軍既意義係咩,即係你係果一年就算冇直接對過咁多隊,冠軍隊都會被視為最強既隊伍,咁比之下巴既統治力係最高,講係歷史最強既隊好合理
係狀態唔好時對到咪輸囉,自2006巴塞龍骨崛起到沒落,拜贏幾次歐聯?巴贏幾多次?

你明唔明拎冠軍既意義係咩,即係你係果一年就算冇直接對過咁多隊,冠軍隊都會被視為最強既隊伍,咁比之下巴既統治力係最高

另外仲有一個好重要既因素係美斯,有歷史最佳球員既球隊被睇高一班都好合理
佢講07/08曼,上面講09/10被費托/比拿美爆
冇。舊人就特別勁?
全盛vvd會退撚到龍門線後面wor海邊巴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞