[I/A] 火影忍者疾風亂舞 (76) IOS兩周年紀念

1001 回覆
0 Like 0 Dislike

鳴媽 鼬 限李 爆炸仔都唔中

仲以為有兩張卷

唔累麼,刷兩個acc

刷一個都已經癲
點解唔棄舊嗰個

舊果個本身剩係擺係度
免費抽中咪又玩下
刷緊20體關佐
想開AUTO但有時會比兜技一秒
有時又唔痛
想問下有無巴打知佢個判定係幾時痛幾時唔痛

全特效搵終佐終鳴穩陣
共4 都OK穩

得呢d
btw add左巴打你未accept

3特效+天天AUTO 試下
如果助人係6星終佐鳴就點都可以AUTO刷
BTW 岩岩DEL左人 你試下ADD 20158528

20lv照AUTO都得?

20lv定 100lv 佐助都好易死架啦
你用50c佐 同助人carry啫

鳴媽 鼬 限李 爆炸仔都唔中

仲以為有兩張卷

唔累麼,刷兩個acc

刷一個都已經癲
點解唔棄舊嗰個

舊果個本身剩係擺係度
免費抽中咪又玩下

add唔到2015

你咩ID
刷緊20體關佐
想開AUTO但有時會比兜技一秒
有時又唔痛
想問下有無巴打知佢個判定係幾時痛幾時唔痛

全特效搵終佐終鳴穩陣
共4 都OK穩

得呢d
btw add左巴打你未accept

3特效+天天AUTO 試下
如果助人係6星終佐鳴就點都可以AUTO刷
BTW 岩岩DEL左人 你試下ADD 20158528

20lv照AUTO都得?

20lv定 100lv 佐助都好易死架啦
你用50c佐 同助人carry啫

明白
btw 巴打有無位比我加助人

睇下add唔add到

有排刷

新手黎講係苛刻左D 但有50佐應該18~20倍左右
我一定會刷

如果35同50兩張揀一張刷邊張好d?

如果你刷50佐嘅話就自然要刷埋1000萬分忍具,不過得返三日未必夠時間,而且會好辛苦
35佐就只要等8月中專武任復刻就會搖身一變直上一線
當然刷到嘅話就最好兩隻都有

岩岩問完就刷晒兩隻

開得

遲啲有得打技速劍,記得打

其實咩係一千萬分忍具
我知自己好煩膠
不過真係唔明

新手黎講係苛刻左D 但有50佐應該18~20倍左右
我一定會刷

如果35同50兩張揀一張刷邊張好d?

如果你刷50佐嘅話就自然要刷埋1000萬分忍具,不過得返三日未必夠時間,而且會好辛苦
35佐就只要等8月中專武任復刻就會搖身一變直上一線
當然刷到嘅話就最好兩隻都有

岩岩問完就刷晒兩隻

開得

遲啲有得打技速劍,記得打

其實咩係一千萬分忍具
我知自己好煩膠
不過真係唔明

中間果個

記唔記得邊到有得打
就嚟7百萬 肝都爆
點搞呀 依面出神忍 龍珠出超四格比
賣屎忽都唔掂

記唔記得邊到有得打

上忍忍具 要用 3件 特別上忍忍具 合
1件特別上忍 要用 3件中忍忍具合
合中忍忍具要打天天 卜S/S 級
就嚟7百萬 肝都爆

welcome to the hell

記唔記得邊到有得打

原來係咁

記唔記得邊到有得打

原來係咁

見到都覺煩

記唔記得邊到有得打

原來係咁

見到都覺煩

件護額打極都唔撚跌,煩到仆街

記唔記得邊到有得打

啲一星珠打曜日快好多,又唔使跌得咁分散
就嚟7百萬 肝都爆

我得16.5倍慢慢刷

靠巴打隻限四趕尾班車終於搞掂個忍具

記唔記得邊到有得打

啲一星珠打曜日快好多,又唔使跌得咁分散

我剩係差體1星珠 幻4星珠都用得7788
就嚟7百萬 肝都爆

我得16.5倍慢慢刷

9倍HERE

呢件專武幾尾機下,35佐終於唔使用cup cake
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞