[I/A] 火影忍者疾風亂舞 (76) IOS兩周年紀念

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
有石派

派完抽第4次
彩字以為好野
原來係倒米落海

通常彩子多數Pk
最好就係石底
多青蛙
或者
普通字,但得一行(佢最尾一定會試開門)
如果最尾係醫老鳩
多數中

睇黎巴打都身經百戰

講乜都假,右下角有loading 就食硬糊

下呢個未必wo

我成日都load 一陣

新手表示次次都有D 5星卡LOAD

諗返又真係喎,尋日第三次抽出個loading,最後一張先燒卡嚇到我鳩都縮埋
有石派

派完抽第4次
彩字以為好野
原來係倒米落海

通常彩子多數Pk
最好就係石底
多青蛙
或者
如果最尾係醫老鳩
多數中

青蛙出黎有時都伏 多青蛙 未伏過
有石派

派完抽第4次
彩字以為好野
原來係倒米落海

通常彩子多數Pk
最好就係石底
多青蛙
或者
如果最尾係醫老鳩
多數中

未見過青蛙,輝夜就成日飄出來
有石派

派完抽第4次
彩字以為好野
原來係倒米落海

通常彩子多數Pk
最好就係石底
多青蛙
或者
如果最尾係醫老鳩
多數中

未試過多青蛙 一係彩字一係單蛙一係走彩走青
連終結之谷都未去過
有石派

派完抽第4次
彩字以為好野
原來係倒米落海

通常彩子多數Pk
最好就係石底
多青蛙
或者
如果最尾係醫老鳩
多數中

一隻青蛙只係代表有5星only
多青蛙/石底就一定出限
有石派

派完抽第4次
彩字以為好野
原來係倒米落海

通常彩子多數Pk
最好就係石底
多青蛙
或者
如果最尾係醫老鳩
多數中

多青蛙/石底就一定出限

原來有輝夜
有石派

派完抽第4次
彩字以為好野
原來係倒米落海

通常彩子多數Pk
最好就係石底
多青蛙
或者
如果最尾係醫老鳩
多數中

多青蛙/石底就一定出限

原來有輝夜

個個巴打都有咁多奇遇 最多都係見到門係到震但震唔開
有石派

派完抽第4次
彩字以為好野
原來係倒米落海

通常彩子多數Pk
最好就係石底
多青蛙
或者
如果最尾係醫老鳩
多數中

多青蛙/石底就一定出限

原來有輝夜

你地唔講我以為得輝夜,完全冇見過青蛙
有石派

派完抽第4次
彩字以為好野
原來係倒米落海

通常彩子多數Pk
最好就係石底
多青蛙
或者
如果最尾係醫老鳩
多數中

多青蛙/石底就一定出限

原來有輝夜

試過一開始有隻老青蛙 跟住後面多青蛙 唔中

試過3次一開始多青蛙,3次都中

派完抽第4次
彩字以為好野
原來係倒米落海

通常彩子多數Pk
最好就係石底
多青蛙
或者
如果最尾係醫老鳩
多數中

多青蛙/石底就一定出限

原來有輝夜

4星醫腦加 尾8成係開門燒卡

通常彩子多數Pk
最好就係石底
多青蛙
或者
如果最尾係醫老鳩
多數中

多青蛙/石底就一定出限

原來有輝夜

岩岩神忍 佐同伊留加都係最尾
佐無震 伊留加震在一半就完咗

多青蛙/石底就一定出限

原來有輝夜

佐無震 伊留加震咗一半就完咗

通常彩子多數Pk
最好就係石底
多青蛙
或者
如果最尾係醫老鳩
多數中

多青蛙/石底就一定出限

原來有輝夜

伊留加唔燒卡仲難過燒卡

不過我琴日隻伊留加冇燒

通常彩子多數Pk
最好就係石底
多青蛙
或者
如果最尾係醫老鳩
多數中

多青蛙/石底就一定出限

原來有輝夜

佐無震 伊留加震在一半就完咗

我今次2隻新神,4星嗚燒出佐,4星佐燒出嗚
大家好儘快將神撚上6星
之後要打5影event 整新忍具
大家好儘快將神撚上6星

抽左2野都唔中就冇追了, 留石抽其他
大家好儘快將神撚上6星

5影pool
淨係想要果兩件大波影。
其他on99 食賓周
派埋石,岩岩夠抽一下五影pool
無希望,就無失望,之後當回返俾營運

仲有八月中隻琳

5影POOL 幾時出

5影POOL 幾時出

11/8

5影POOL 幾時出

11/8

7/8先啱,自
11/8係夜凱

仲有八月中隻琳

凜係event報酬黎

5影POOL 幾時出

11/8

7/8先啱,自
11/8係夜凱

想知夜凱張圖,小李究竟點解會著件6道袍
(申利:未熟讀故事)
大家好儘快將神撚上6星

5影pool
淨係想要果兩件大波影。
其他on99 食賓周

900石等緊抽鋼手同水影
依家淨番感謝營運個垃圾EVENT
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞