[I/A] 火影忍者疾風亂舞 (76) IOS兩周年紀念

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
新手想問,如果50佐起手但今次活動擦唔夠分係咪就無乜用

有50佐刷得好快喎...加油呀

今日先開始玩,打到A級贏唔到
跪求巴打們加好友
跪求巴打們加好友

冒打隻共4冇裝忍具
跪求巴打們加好友

巴打隻共4冇裝忍具

今日先開始玩,打到A級贏唔到

得番一日加5粒中
又未摸熟隻game 其實可以放棄件忍具
至於得一隻50佐起手就唔建議,最好刷到終佐/35佐/50佐/六道佐/真傳佐 其中2隻以上。(今日4點完pool)
另外,聽日開神忍,根據過往經驗,神忍起手係相當難用,而且個pool冇其他卡好用,新手階段困難。
或者你可以抽到終佐/六道佐/50佐 E 3隻就停手(刷幾隻account),留石博聽日中神忍再開局都未嘗不可
有冇人成日撈亂35佐同隻遠古麒麟佐
跪求巴打們加好友

巴打隻共4冇裝忍具

岩岩玩咋 冇乜忍具

遠古果隻都威過一排架

遠古果隻都威過一排架

果陣刷左好耐須佐鼬

遠古果隻都威過一排架

果陣刷左好耐須佐鼬

我都成日搞亂

遠古果隻都威過一排架

紅字會心劈撚死蛇叔
新手想問 一開波未dl data個陣係咪一定抽5星寧次?

感天動地

唔夠書用 要刷
曉佐助起手好唔好
新手想問 一開波未dl data個陣係咪一定抽5星寧次?

果次係廢嘅
曉佐助起手好唔好

曉佐助起手好唔好

抽過啦

博第一版隻終佐

天照佐倉管黎

50cost 佐?
曉佐助起手好唔好

抽過啦

博第一版隻終佐

天照佐倉管黎

50cost 佐?

終佐係32cost
麒麟佐下面嗰隻
曉佐助起手好唔好

抽過啦

博第一版隻終佐

天照佐倉管黎

50cost 佐?

終佐係32cost
麒麟佐下面嗰隻

抽到50佐
屌 岩岩原來抽到終佐 但我洗左
首抽得一隻50佐起手就唔建議,最好刷到終佐/35佐/50佐/六道佐/真傳佐 其中2隻以上。(今日4點完pool)
另外,聽日開神忍,根據過往經驗,神忍起手係相當難用,而且個pool冇其他卡好用,新手階段困難。
或者你可以抽到終佐/六道佐/50佐 E 3隻就停手(刷幾隻account),留石博聽日中神忍再開局都未嘗不可
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞