[I/A] 火影忍者疾風亂舞 (76) IOS兩周年紀念

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
得寶巴
想話打唔到雌雄去打神忍玉 屌
原來仲撚難打 隻柱間打唔撚死 尾王都見唔到
隻驚真係唔比新手玩祭典嘢
得寶巴

唔多想抽
好似無咩特別
得寶巴

唔多想抽
好似無咩特別

你有無抽
配新忍具 好似用返舊神忍仲勁喎..

新個隻我唔知啦
但舊配兩件新忍具好左好多 尤其每round自回20%查

Feel 到d 怒火

嬲都冇力嬲

羽田巴係咪除左神忍 其中都齊晒

7月出嗰d我淨係得體仙鳴同50老母咋
帶土神都就快失勢,
新雌雄最難果關要手動...auto應該過唔到
得寶巴

唔多想抽
好似無咩特別

你有無抽

抽左300左右
成功拎到4500P
新果隻打減半好似得十幾萬 係咪我眼花

新個隻我唔知啦

Feel 到d 怒火

嬲都冇力嬲

其他課金卷應該換晒
帶土神都就快失勢,
新雌雄最難果關要手動...auto應該過唔到

手動係唯一缺點
新果隻打減半好似得十幾萬 係咪我眼花

冇忍具?上左技2未

我都冇,見巴哈d人試都200幾萬

新個隻我唔知啦

Feel 到d 怒火

嬲都冇力嬲

成個7月得一隻玖辛奈

輕輕鬆鬆
基本上宜家咩關都係疾風鳴,配舊神忍同鳴媽
無效就放帶土

輕輕鬆鬆

痴線
基本上宜家咩關都係疾風鳴,配舊神忍同鳴媽
無效就放帶土

100佐/90佐 + 疾風鳴 + 六道斑 + 技櫻
技櫻疾風鳴可以食埋隊長技

輕輕鬆鬆

痴線

打生打死都唔跌...
你一次四粒
最新戰況係16pack181依然唔中
我都係去龜島做精神修煉算

仲課
屌, 做乜撚個雌雄任最尾果關次撚次打到2/3就彈APP
重新入GAME去到主畫面禁任務再開之後又再彈,要係主畫面禁放棄任務
屌你老母ON99,有無人都係咁?
疾風鳴係邊隻
重新入GAME去到主畫面禁任務再開之後又再彈,要係主畫面禁放棄任務

原來唔只雌雄,我打大激鬥都係咁彈APP入唔返去
癡撚線

仲課

我仲諗緊課唔課9*5星忍道卷

原來唔只雌雄,我打大激鬥都係咁彈APP入唔返去
癡撚線

有彈 但入得番
疾風鳴係邊隻

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞