[火燒後欄趕落山] 請你好好放低, 其實分手又有乜好怕喎?

1001 回覆
5 Like 1 Dislike

自己一個去好玩好多....認真

原本兩個人…之前仲好期待同佢去旅行玩…點知最後得返自己一丁友 聖誕節睇怕要自己屈係屋企過了…又凍又無左佢係身邊又無人比我攬…諗起都sad

算啦 就算一齊番咪又係會再88
你覺得佢會俾一半錢或佢自己用個筆?

旅行講好,一係我比酒店,一係佢比機票咁…
但無啦…之前仲成日問佢請假未,要預早買機票…原來根本就去不成

咁抵得諗...酒店先貴..
點解我遇唔到絲打
我個時係機票酒店包辦 佢自己使費4k hkd其他全部我既

其實點搭得佢洗咁多錢…我係扭計想佢請我食野咋嘛…因為我計過一星期食一次,一個月咪4次…每次2xx 一個…一個月計埋佢2千倒⋯⋯佢應該負擔倒有餘 點知成為分手導火線,原來又係我錯我唔對

因為我計埋佢自己果份…條數會double 架嘛
好想快D可以MOVE ON到下一個 但又驚搵唔番之前果個咁好

資訊由已婚人士提供
你好少機會搵到個最愛既人
但你要搵到個相處最舒服既人終老

我好唔捨得而家呢個
我想講我最大興趣

唔好睇啊 越睇越辛苦 知佢上線時間又點?

contact delete 左,唔洗再見到佢上線但唔係sent msg我

大家都落唔到手

原本兩個人…之前仲好期待同佢去旅行玩…點知最後得返自己一丁友 聖誕節睇怕要自己屈係屋企過了…又凍又無左佢係身邊又無人比我攬…諗起都sad

但無啦…之前仲成日問佢請假未,要預早買機票…原來根本就去不成

點解我遇唔到絲打

其實點搭得佢洗咁多錢…我係扭計想佢請我食野咋嘛…因為我計過一星期食一次,一個月咪4次…每次2xx 一個…一個月計埋佢2千倒⋯⋯佢應該負擔倒有餘 點知成為分手導火線,原來又係我錯我唔對

佢有儲就唔會咁啦 至少都會講
不如今日食老麥個d啦
FF少陣啦
好想快D可以MOVE ON到下一個 但又驚搵唔番之前果個咁好

資訊由已婚人士提供

成日覺得媽媽爸爸好幸福
幸福到我都妒忌

點解我遇唔到絲打

不如今日食老麥個d啦
FF少陣啦

佢每個月都有儲錢架… 因為我知佢大概搵幾多,支出幾多,我覺得佢負擔倒請下我食野,我先咁⋯如果佢搵好少,我一定唔會咁要求
食撚左屎 絲打呢

資訊由已婚人士提供

成日覺得媽媽爸爸好幸福
幸福到我都妒忌

我唔知點MOVE ON好
近排好多野都唔如意
但冇諗過黎得咁密 好想死

點解我遇唔到絲打

不如今日食老麥個d啦
FF少陣啦

佢每個月都有儲錢架… 因為我知佢大概搵幾多,支出幾多,我覺得佢負擔倒請下我食野,我先咁⋯如果佢搵好少,我一定唔會咁要求

講又信 儲一蚊都係有儲啊
佢有冇俾你睇過佢而家有幾錢?
但你已經俾佢知道哂

資訊由已婚人士提供

成日覺得媽媽爸爸好幸福
幸福到我都妒忌

近排好多野都唔如意

捱過就冇事 加油
食撚左屎 絲打呢

想佢撚化你?
食撚左屎 絲打呢

想佢撚化你?

都好

係咪做緊玩具

點解我遇唔到絲打

不如今日食老麥個d啦
FF少陣啦

講又信 儲一蚊都係有儲啊
佢有冇俾你睇過佢而家有幾錢?
但你已經俾佢知道哂

以前係大家同意下有比對方知道大家有幾多錢

佢份人勁慳,又唔多買野…放假又唔出街,其實無咩地方洗錢
食撚左屎 絲打呢

想佢撚化你?

都好

係咪做緊玩具

佢出左街 好似係

屌 你係咪要我block你 等你唔洗再見我D野你先安樂啊
唔好咁手賤啦
想分你手咪分囉 唔關你做過D乜 明未?

資訊由已婚人士提供

成日覺得媽媽爸爸好幸福
幸福到我都妒忌

近排好多野都唔如意

捱過就冇事 加油

好辛苦 好唔想面對任何人

唔好咁手賤啦

資訊由已婚人士提供

成日覺得媽媽爸爸好幸福
幸福到我都妒忌

近排好多野都唔如意

捱過就冇事 加油

資訊由已婚人士提供

成日覺得媽媽爸爸好幸福
幸福到我都妒忌

近排好多野都唔如意

捱過就冇事 加油

其實我真係只係咁岩唔記得左 但咁就冇左段感情我覺得好唔抵

哇 咁唔好彩 係咪三年嗰個

唔係 係自私嗰個 生日玩失蹤然後分手嗰個

哇 咁唔好彩 係咪三年嗰個

唔係 好明顯係仆街個個啦 話咩生日先分手個件

唔好咁手賤啦

你唔好再睇啦
我之前分手 一路拉上去睇record 明明我同佢好幸福 好sweet 仲日日kiss同心心 emoji 但點解依家會變成咁
一路聽住風箏首歌 一路喊 喊左2個幾鐘 喊到無哂眼淚 去左訓教 都係咁啦
日子會過架 你睇我 依家咪又係無事

唔好咁手賤啦

呢個ex好仆街

你好似好多個EX

都係得4個姐

DSE 都未考已經4個, 屈機

咪咁啦 以前on9啊嘛

無, 羡慕啫, 我呢D A0 感受唔到著住校服拍拖既感覺架啦

都好後悔拍過4次 唔想拍咁多次

唔好認囉 我個初戀嗰陣都唔認我 話自己A0
到最後我都同人講我冇同佢拍過拖
條友開始周圍唱自己A1
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞