[火燒後欄趕落山] 請你好好放低, 其實分手又有乜好怕喎?

1001 回覆
5 Like 1 Dislike

你好似好多個EX

都係得4個姐

DSE 都未考已經4個, 屈機

咪咁啦 以前on9啊嘛

無, 羡慕啫, 我呢D A0 感受唔到著住校服拍拖既感覺架啦

都好後悔拍過4次 唔想拍咁多次

唔好咁諗, 都係一種人生經驗來

咁又係 過程中都學到好多嘢嘅

收到

我拍拖都係鍾意做自己, 試過1次比人禁做依樣果樣, 從此拍拖就好似猴子咁, 我鍾意做咩就做咩, 搵返自己好緊要嫁, 因為你既世界唔會淨係得返佢

我有一個ex都係俾人禁做依樣果樣 喎陣真係冇咗自己咁

著衫都都比人管, 好討論

屌一樣 佢之前話我唔識襯衫 又話我唔學下化妝 屌你你咁膚淺嘅?

痴線, 咁嫌棄你?

呢個ex好仆街

你好似好多個EX

依個post既人 得我一個係得一個EX 其餘全部都係幾個EX

我A0

公公成日扮A0

扮咩? 未拖過女仔手

痴線, 咁嫌棄你?

呢個ex好仆街

你好似好多個EX

都係得4個姐

咪咁啦 以前on9啊嘛

原來你都係MK妹

屌你 個個都mk過架啦

唔好咁諗 就算你今次唔發下次發結果都一樣
分開只係遲早既事啊
呢個世界有好多野都係整定

從一開始個天就玩緊我咁⋯一開始根本無諗過可以識佢同佢拍拖,但個天就比個機會我去識佢,一開始以為有機會,原來係無。根住自己又死心,諗住做朋友算…到最後佢鐘意我⋯⋯大家一齊過左3年…點解個天咁樣玩我又要拎走佢,如果係一早唔好比我咪算,我一早都放棄左啦嘛

係時候成長架啦...好多野整定晒.
如果個天咁好心, 呢個POST 都唔會出現啦
我地要學識接受現實, 重新過生活
無左佢個世界都要繼續運行

比左又要收返…一開始我都放棄左又比我…跟住我以為好幸運。點知成日都想收返⋯個天根本唔想我開心 要我受苦受折磨

而家渡日如年咁…我唔知點行落去

其實你地都唔夾, 而家你唔想散, 你覺得可以做得更好, 比你再多次機會, 過多排又會散, 無用的

其實又唔係好唔夾 平時都開開心心過日子…只係呢排因爲錢銀多左少少磨擦…我相信個個人都有情緒脾氣…點解唔磨合下…我會say sorry 亦會改…

但依家散左就散左架啦...係無法改變既事實
你地只可以各自成長 再睇下有冇緣份再續前緣

我比緣分呢兩個字玩死…好攰
點解我份人個性格擺愛情係咁重要…我唔想但我又控制唔倒,好似白粉咁。明知唔健康,但食完開心就一直咁食

你好似好多個EX

都係得4個姐

咪咁啦 以前on9啊嘛

無, 羡慕啫, 我呢D A0 感受唔到著住校服拍拖既感覺架啦

咪係囉, 有D 肥婆毒撚想拍都無

收到

我拍拖都係鍾意做自己, 試過1次比人禁做依樣果樣, 從此拍拖就好似猴子咁, 我鍾意做咩就做咩, 搵返自己好緊要嫁, 因為你既世界唔會淨係得返佢

屌一樣 佢之前話我唔識襯衫 又話我唔學下化妝 屌你你咁膚淺嘅?

痴線, 咁嫌棄你?

呢個ex好仆街

你好似好多個EX

依個post既人 得我一個係得一個EX 其餘全部都係幾個EX

我A0

公公成日扮A0

扮咩? 未拖過女仔手

出去識女啦

痴線, 咁嫌棄你?

呢個ex好仆街

你好似好多個EX

都係得4個姐

咪咁啦 以前on9啊嘛

原來你都係MK妹

屌你 個個都mk過架啦

我無, 我由始至終都係油頭毒撚

從一開始個天就玩緊我咁⋯一開始根本無諗過可以識佢同佢拍拖,但個天就比個機會我去識佢,一開始以為有機會,原來係無。根住自己又死心,諗住做朋友算…到最後佢鐘意我⋯⋯大家一齊過左3年…點解個天咁樣玩我又要拎走佢,如果係一早唔好比我咪算,我一早都放棄左啦嘛

係時候成長架啦...好多野整定晒.
如果個天咁好心, 呢個POST 都唔會出現啦
我地要學識接受現實, 重新過生活
無左佢個世界都要繼續運行

比左又要收返…一開始我都放棄左又比我…跟住我以為好幸運。點知成日都想收返⋯個天根本唔想我開心 要我受苦受折磨

而家渡日如年咁…我唔知點行落去

其實你地都唔夾, 而家你唔想散, 你覺得可以做得更好, 比你再多次機會, 過多排又會散, 無用的

其實又唔係好唔夾 平時都開開心心過日子…只係呢排因爲錢銀多左少少磨擦…我相信個個人都有情緒脾氣…點解唔磨合下…我會say sorry 亦會改…

但依家散左就散左架啦...係無法改變既事實
你地只可以各自成長 再睇下有冇緣份再續前緣

我比緣分呢兩個字玩死…好攰
點解我份人個性格擺愛情係咁重要…我唔想但我又控制唔倒,好似白粉咁。明知唔健康,但食完開心就一直咁食

唉 我都係放感情好重要嘅人尼 所以呢段時間要學下唔將愛情睇得咁重 除咗愛情仲有好多嘢都好重要 例如朋友屋企人 花多啲時間係佢地身上啦

痴線, 咁嫌棄你?

呢個ex好仆街

你好似好多個EX

都係得4個姐

咪咁啦 以前on9啊嘛

原來你都係MK妹

屌你 個個都mk過架啦

我唔係MK 唔準你用個個

咪咁啦 以前on9啊嘛

唔信一世都冇

你好似好多個EX

都係得4個姐

咪咁啦 以前on9啊嘛

原來你都係MK妹

屌你 個個都mk過架啦

你實試過啦

收到

痴線, 咁嫌棄你?

呢個ex好仆街

你好似好多個EX

我A0

公公成日扮A0

扮咩? 未拖過女仔手

出去識女啦

邊到有女? 出去就有?

你好似好多個EX

都係得4個姐

咪咁啦 以前on9啊嘛

原來你都係MK妹

屌你 個個都mk過架啦

扮哂嘢

你好似好多個EX

都係得4個姐

咪咁啦 以前on9啊嘛

原來你都係MK妹

屌你 個個都mk過架啦

扮哂嘢

無扮啦....,呃你有獎?

咪咁啦 以前on9啊嘛

原來你都係MK妹

屌你 個個都mk過架啦

扮哂嘢

之前仲去飲酒

咪咁啦 以前on9啊嘛

唔信一世都冇

好難講, 係有D人你見到都唔會想靠近佢 (例如小弟)

你好似好多個EX

都係得4個姐

咪咁啦 以前on9啊嘛

原來你都係MK妹

屌你 個個都mk過架啦

你實試過啦

我無MK過 由中學->畢業->依家 都係好撚毒

咪咁啦 以前on9啊嘛

唔信一世都冇

小咩弟 你男定女 媽呀, 我好亂呀

咪咁啦 以前on9啊嘛

原來你都係MK妹

屌你 個個都mk過架啦

扮哂嘢

之前仲去飲酒

飲酒係必需品來, 你會唔會笑鳩人食飯呀?

收到

痴線, 咁嫌棄你?

呢個ex好仆街

你好似好多個EX

我A0

公公成日扮A0

扮咩? 未拖過女仔手

出去識女啦

邊到有女? 出去就有?

落下club識女囉

咪咁啦 以前on9啊嘛

唔信一世都冇

小咩弟 你男定女 媽呀, 我好亂呀

小妹, SOR

唔信一世都冇

唔好咁自卑啦

咪咁啦 以前on9啊嘛

原來你都係MK妹

屌你 個個都mk過架啦

你實試過啦

我無MK過 由中學->畢業->依家 都係好撚毒

係咩事散

導火線係錢銀問題…只係少少事咋嘛…佢話我脾氣唔好,大家唔夾,但其實我改左好多 其實我肯改肯讓步。點解一定要咁決絕

一個真係鍾意你嘅人唔會因為咁小事而離開你 係會陪一齊改同埋一齊進步 佢已經計劃好哂啦 係時候俾自己一個新生活啊

我就係想一齊進行一齊磨合…有咩就擺出黎大家傾,咁之後就知道要點唔會再因爲小事嘈交

我唔知佢邊句真邊句假…佢話唔係咁鐘意我,無原因…但同佢朋友講又話仲鐘意我…分手又喊⋯⋯所以我唔知道

佢係朋友面前扮好人 所以咪話仲鍾意你 講到好似你飛佢咁 唔好理佢點講 佢始終都係講咗分手嘛

好賤呀

有D咩錢銀問題要嘈,

即係果日原來去食飯睇戲,我已買好戲飛⋯⋯咁講食咩做晚餐…我提議左佢又唔想食…我話食放題邊爐aa制…佢問我你銀包而家有無錢,我話未禁,佢叫我即刻禁錢比佢先,我話你咁心急做咩…果200幾蚊,佢話我唔信你,你自己諗下點解人地唔信你…無理佢佢仲keep住叫你禁錢先,又話果度有恆生,我一句話我唔係恆生就無理佢,佢就話我係咪發脾氣呀咁…原本係開開心心去食飯⋯⋯都唔明做咩變成咁…佢搵錢又多過我,我果日諗住買少少日常用品比佢。最尾我都無心機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞