[火燒後欄趕落山] 請你好好放低, 其實分手又有乜好怕喎?

1001 回覆
5 Like 1 Dislike

好撚青春 屌

唉 你老啦

嘩 好老

我HKCE

仲衰

快啲去 做一個全新嘅自己

收到

我拍拖都係鍾意做自己, 試過1次比人禁做依樣果樣, 從此拍拖就好似猴子咁, 我鍾意做咩就做咩, 搵返自己好緊要嫁, 因為你既世界唔會淨係得返佢

我有一個ex都係俾人禁做依樣果樣 喎陣真係冇咗自己咁

著衫都都比人管, 好討論

屌一樣 佢之前話我唔識襯衫 又話我唔學下化妝 屌你你咁膚淺嘅?

暗示自己靚女喎有人

Ocamp係俾你係開學前識多啲人嘛 咁你嗰陣識人咪好辛苦

無啦 識到幾個囉 咁有時一齊做project 都會識到既
不過始終都唔係好熟

唉 最緊要係真心架姐 起碼都識到幾個嘛

真心既識得一個 做功課既就識到好多個

一個夠啦

唉 需要多幾個嘛

再慢慢搵啦

其實飲酒真係無咩野 我有時都會飲

我以前最mk嗰陣就飲 依家都冇 畢業先啦 依家冇咁嘅需要

好撚青春 屌

唉 你老啦

屌 都係老你幾年姐 靚妹

你第幾屆

Ocamp係俾你係開學前識多啲人嘛 咁你嗰陣識人咪好辛苦

無啦 識到幾個囉 咁有時一齊做project 都會識到既
不過始終都唔係好熟

唉 最緊要係真心架姐 起碼都識到幾個嘛

真心既識得一個 做功課既就識到好多個

一個夠啦

唉 需要多幾個嘛

再慢慢搵啦

屌無啦 識朋友好撚煩

收到

我拍拖都係鍾意做自己, 試過1次比人禁做依樣果樣, 從此拍拖就好似猴子咁, 我鍾意做咩就做咩, 搵返自己好緊要嫁, 因為你既世界唔會淨係得返佢

屌一樣 佢之前話我唔識襯衫 又話我唔學下化妝 屌你你咁膚淺嘅?

唉 係佢唔識欣賞

其實飲酒真係無咩野 我有時都會飲

我以前最mk嗰陣就飲 依家都冇 畢業先啦 依家冇咁嘅需要

好撚青春 屌

唉 你老啦

你第幾屆

我考過2次 你當係第4啦

好撚青春 屌

唉 你老啦

嘩 好老

我HKCE

啊叔

你班死𡃁仔襯後生快啲落山
同仔出街都要女俾錢 飛撚左佢啦
利申:10次有8次都係我俾 有2-3次 連佢妹 家姐一齊請

好撚青春 屌

唉 你老啦

嘩 好老

我HKCE

啊叔

想獨霸山頭?

唉 你老啦

嘩 好老

我HKCE

啊叔

想獨霸山頭?

綁起晒你地移平座山佢

好賤呀

有D咩錢銀問題要嘈,

即係果日原來去食飯睇戲,我已買好戲飛⋯⋯咁講食咩做晚餐…我提議左佢又唔想食…我話食放題邊爐aa制…佢問我你銀包而家有無錢,我話未禁,佢叫我即刻禁錢比佢先,我話你咁心急做咩…果200幾蚊,佢話我唔信你,你自己諗下點解人地唔信你…無理佢佢仲keep住叫你禁錢先,又話果度有恆生,我一句話我唔係恆生就無理佢,佢就話我係咪發脾氣呀咁…原本係開開心心去食飯⋯⋯都唔明做咩變成咁…佢搵錢又多過我,我果日諗住買少少日常用品比佢。最尾我都無心機

痴撚線, 你地仲係學生時段? 小小錢, 學生哥都唔計較啦

出黎做野啦…佢搵得仲多過我…我想佢出少少錢係我身上咋…即係佢比多少少,我都會比…我負責買戲飛佢請食飯咁,但佢覺得我儲錢多過佢…成日痴飲痴食,自己儲埋d錢唔付出,但講緊我地只會星期五出街食一次飯 最多都係2xx蚊一個人,睇戲我比。飯錢佢比咁 我無要求佢送禮物送名牌…但佢好似都唔想比,所以我先話aa,但佢唔信我會比送返錢佢

正常一個男仔唔會咁 自私撚

我有個EX 同你男朋友一樣 都係咁ON9 太計較, 我同佢出街都唔想,

因為一開始我仲搵得少過而家好多但佢仲係搵得多過得…果陣去邊玩,酒店等等,佢叫用卡比住先之後再比返我⋯但之後我問佢都無比⋯因爲果陣搵得少仲要比卡數好大負擔。。講明aa但又唔比返我…我話完佢之後佢就話我計較,跟住話到我而家了…一開始我都aa但之後想佢請下我,即係我出細份佢比大份少少咁 有次覺得佢成日請我。我都主動請返佢,其實我唔介意付出同aa...介意既係佢果種態度所以我先發左脾氣

唉 你老啦

嘩 好老

我HKCE

啊叔

想獨霸山頭?

綁起晒你地移平座山佢

其實我已經落到山腰啦 唔洗趕盡殺絕喎

快啲去 做一個全新嘅自己

收到

暗示自己靚女喎有人

唔差, 性格贏晒

唉 你老啦

嘩 好老

我HKCE

啊叔

想獨霸山頭?

綁起晒你地移平座山佢

我係老屎忽, 全部都要聽我支笛

暗示自己靚女喎有人

唔差, 性格贏晒

做緊咩promo

唉 你老啦

嘩 好老

我HKCE

啊叔

想獨霸山頭?

綁起晒你地移平座山佢

我都知你老
放工, 出街食飯, 夜D傾, 898~~~

唉 你老啦

嘩 好老

我HKCE

啊叔

想獨霸山頭?

綁起晒你地移平座山佢

我都知你老

佢真係好老

嘩 好老

我HKCE

啊叔

想獨霸山頭?

綁起晒你地移平座山佢

有時諗 後生都仲可以襯讀書時期識多啲人
但依家喺細office返工 根本識唔到人
好毒

同靚女同事食飯

好撚青春 屌

唉 你老啦

你第幾屆

咁勤力考多次

嘩 好老

我HKCE

啊叔

想獨霸山頭?

綁起晒你地移平座山佢

有時諗 後生都仲可以襯讀書時期識多啲人
但依家喺細office返工 根本識唔到人
好毒

屌 咪傻啦 讀緊書咪又係識唔到人 性格問題 太毒 無人埋身

好撚青春 屌

唉 你老啦

你第幾屆

咁勤力考多次

其實我都有考多次第二屆

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞