[火燒後欄趕落山] 請你好好放低, 其實分手又有乜好怕喎?

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
落車喇

去邊到威呀?

佢MK妹

呢件?

我都有FF過佢係咁

肯定係佢, 佢琴日咪話比人偷影, 就係呢張相

好MK 估唔到食屎姐係個咁既人

你吔茄
落車喇

去邊到威呀?

佢MK妹

呢件?

我都有FF過佢係咁

肯定係佢, 佢琴日咪話比人偷影, 就係呢張相

我幾時有話比人偷影左

唔知
喂 小氣怪 唔好再睇對話啦 自虐
唔好再睇 你食撚左屎未????

bbg 抱抱

我撞左山呀
佢真係好好 我唔想放棄

點解散?

我覺得好小少事咋 照咁睇

唔會因爲咁就分手掛 係咪你地不嬲有d問題…跟住好似我果個咁搵籍口分手咋

係咪仲有內情

我無搵佢好耐…我就算搵,佢只會覺得我煩… 我點會有勇氣再搵佢

同佢講分手

佢飛左我3次

3次... 完了吧 如無意外
重新開始該好好戀愛

每次佢叫分手,我都tum得返…只想係佢太嬲而講,但今次…無了

如果係咁多次我應該放棄

我仲係好犯賤咁…好想要返佢

明明無犯過咩大錯…都成日要同我分手

我都知自己犯賤,明明佢唔係對我自己好,但我仲咁鐘意佢…點解呀 我仲係抱住以前嘅回憶唔想放開⋯⋯

但其實人地可能同我分開更開心快樂

因為你傻囉
屌好似見到自己喺到叫春咁
日子過去 佢仲唔肯同你一齊返 你自然會慢慢死心
但聽完你講咁多佢既野
你放手啦 對自己好啲啦
哩啲仆街無關心過你無理過你死活啊
你唔好做人阿媽幫人湊仔啦

我最記得既係最近有一次我病左,狂打噴嚏同流鼻水,連同事都睇得出我病。但果日買左場睇drama , 睇完又落大雨,淋濕晒,上到地鐵,我叫佢陪我返屋企,送到我搭完地鐵先走。因為果下有d暈,但佢話唔啦,我要趕車返屋企,夜 好彩有人落車,我有位坐到返屋企,因為我想有人比我挨住 但第日佢見倒我…佢先問我係咪病,回解唔叫佢送我返去尋日,但我話明明叫左你唔肯,佢話我無講唔舒服⋯⋯但明明我成晚係咁打噴嚏同流鼻水 果日個心好沈架其實

你肯醒未呀?
咪撚搵佢幾日撚佢搵唔搵你吧啦 再自己諗下值唔值

咦d 實驗 結果會係 佢唔搵你

咁咪88囉 記住要早過佢講

我比人飛左3次啦

So? 唔好迫我

bbg 抱抱

我撞左山呀
佢真係好好 我唔想放棄

點解散?

唔會因爲咁就分手掛 係咪你地不嬲有d問題…跟住好似我果個咁搵籍口分手咋

佢從來沒講過有咩問題
應該係我唔好

唔好再作賤自己 好女仔不應受到咁既對待

我都知自己犯賤,明明佢唔係對我自己好,但我仲咁鐘意佢…點解呀 我仲係抱住以前嘅回憶唔想放開⋯⋯

因為你傻囉
但聽完你講咁多佢既野
你放手啦 對自己好啲啦

我最記得既係最近有一次我病左,狂打噴嚏同流鼻水,連同事都睇得出我病。但果日買左場睇drama , 睇完又落大雨,淋濕晒,上到地鐵,我叫佢陪我返屋企,送到我搭完地鐵先走。因為果下有d暈,但佢話唔啦,我要趕車返屋企,夜 好彩有人落車,我有位坐到返屋企,因為我想有人比我挨住 但第日佢見倒我…佢先問我係咪病,回解唔叫佢送我返去尋日,但我話明明叫左你唔肯,佢話我無講唔舒服⋯⋯但明明我成晚係咁打噴嚏同流鼻水 果日個心好沈架其實

其實你自己都講左好多傷心事出黎
你回頭望下自己
有邊忽唔係傷痕纍纍
不如你諗下除左你愛佢 為佢付出咁多
有無一件事係佢主動做而令你開心快樂過
而哩件事可以抵消到過去既傷痛?

去旅行開心玩…有咩節日佢都陪係我身邊…每個星期五都可以去睇戲食飯行街…我做野唔開心流眼淚佢幫我抺比膊頭我挨…呢d算唔算…

佢愛你 咩都係
我同佢一星期見兩次 成日鬥氣咁
每次行街佢一定行近馬路果邊 拖到我好實
我最鍾意靜靜地望住佢
佢個肚腩又好攬
佢既笑係我動力
果次去長洲佢堅持要踩家庭車載我 望住佢背影
我幾想咦世都同佢過

係 佢係野蠻固執 但係比佢愛就好似全世界最幸福咁
係 佢唔鍾意係街攬係街錫
係我唔好成日想攬住佢 佢唔比我又唔開心
如果用咦樣換我寧願一世係街都唔攬你
我想同返你一齊

我成日想攬住我條女(ex)俾佢話

我本身係山腳 等緊你地, 你又叫我上山 死仆街

你上黎救我呀baby

你個仆街走啦,
分手佢連SORRY都唔講, 平時佢做咩都講左sorry先, 我係屎係垃圾

叫你別再做愛情奴啊

你唔要bb 啦
你遺棄完佢仲叫佢行 你好殘忍

叫你行咪算好囉 我個件 叫都無叫過啊

我想返去 我上天啦

你上黎救我呀baby

你個仆街走啦,
分手佢連SORRY都唔講, 平時佢做咩都講左sorry先, 我係屎係垃圾

叫你別再做愛情奴啊

你唔要bb 啦

我想返去 我上天啦

唔準呀

因為你傻囉
但聽完你講咁多佢既野
你放手啦 對自己好啲啦

你回頭望下自己
有邊忽唔係傷痕纍纍

去旅行開心玩…有咩節日佢都陪係我身邊…每個星期五都可以去睇戲食飯行街…我做野唔開心流眼淚佢幫我抺比膊頭我挨…呢d算唔算…

佢愛你 咩都係
我最鍾意靜靜地望住佢
佢個肚腩又好攬
佢既笑係我動力
我幾想咦世都同佢過

我想同返你一齊

佢係我格黎好難忍架
真係好吸引

你個仆街走啦,

叫你別再做愛情奴啊

你唔要bb 啦

我想返去 我上天啦

唔準呀

最衰係你 做咩問我wo

叫你別再做愛情奴啊

你唔要bb 啦

我想返去 我上天啦

唔準呀

最衰係你 做咩問我wo

唔比呀,返落泥

好掛住佢呀 我好似坐火箭啦

Delete 佢啦,你出泥,我幫你刪

bbg 抱抱

我撞左山呀
佢真係好好 我唔想放棄

點解散?

係咪仲有內情

我都唔知

唔好 我求下你 我唔想

因為你傻囉
但聽完你講咁多佢既野
你放手啦 對自己好啲啦

你回頭望下自己
有邊忽唔係傷痕纍纍

佢愛你 咩都係
我最鍾意靜靜地望住佢
佢個肚腩又好攬
佢既笑係我動力
我幾想咦世都同佢過

我想同返你一齊

佢係我格黎好難忍架
真係好吸引

係 我淨係識用呢d吸引你注意力
我都係搭直升機上山算

唔好 我求下你 我唔想

我啲比朋友刪了

叫你別再做愛情奴啊

你唔要bb 啦

我想返去 我上天啦

唔準呀

最衰係你 做咩問我wo

唔比呀,返落泥

我好掛住佢

唔好 我求下你 我唔想

我啲比朋友刪了

唔會俾人刪 雖然都唔會點睇 收埋左

你唔要bb 啦

我想返去 我上天啦

唔準呀

最衰係你 做咩問我wo

唔比呀,返落泥

我好掛住佢

我都係,好掛住佢把聲,佢隻手,佢個豐厚既咀

唔好 我求下你 我唔想

我啲比朋友刪了

睇完唔開心,佢做唔到佢既承諾,呃我,佢話佢最憎講大話,
ex bb 嗰邊已經深夜,
應該同新仔啪完攬住訓啦

唔好 我求下你 我唔想

我啲比朋友刪了

睇完唔開心,佢做唔到佢既承諾,呃我,佢話佢最憎講大話,

我冇講大話 你話黎我真係即到架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞