[火燒後欄趕落山] 請你好好放低, 其實分手又有乜好怕喎?

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
比小氣鬼叫春叫到我個心又痛啦, 死仆街

小氣鬼係為佢改架

唔好撚再叫春, 我好痛苦

救我落山

我本身係山腳 等緊你地, 你又叫我上山 死仆街

你上黎救我呀baby

你肯醒未呀?
咪撚搵佢幾日撚佢搵唔搵你吧啦 再自己諗下值唔值

咦d 實驗 結果會係 佢唔搵你

我無搵佢好耐…我就算搵,佢只會覺得我煩… 我點會有勇氣再搵佢

同佢講分手

佢飛左我3次

3次... 完了吧 如無意外
重新開始該好好戀愛

每次佢叫分手,我都tum得返…只想係佢太嬲而講,但今次…無了

如果係咁多次我應該放棄

小氣鬼係為佢改架

救我落山

你上黎救我呀baby

你個仆街走啦,
分手佢連SORRY都唔講, 平時佢做咩都講左sorry先, 我係屎係垃圾

咦d 實驗 結果會係 佢唔搵你

我無搵佢好耐…我就算搵,佢只會覺得我煩… 我點會有勇氣再搵佢

同佢講分手

佢飛左我3次

重新開始該好好戀愛

每次佢叫分手,我都tum得返…只想係佢太嬲而講,但今次…無了

如果係咁多次我應該放棄

我仲係好犯賤咁…好想要返佢

同佢講分手

佢飛左我3次

重新開始該好好戀愛

如果係咁多次我應該放棄

我仲係好犯賤咁…好想要返佢

明明無犯過咩大錯…都成日要同我分手
又新po
唔屌你地 不如大家真係醒下啦 你地以為唔會過既日子 總會過架
唔好咁唔開心啦 知道都講咩都無用 但係你地為左個咁既垃圾人
搞到自己日日茶飯不思 坐唔安食唔落 日日流足一公升眼淚 咁又點呢?
走左就係走左 我地都改變唔到d乜 咪唯有學下點樣去接受囉
到左有下個既時候 連EX姓乜名乜都唔記得啦 醒啦
依家依一刻係未有下個 但總會有架 唔會無 俾d時間同耐性慢慢等下
一日未死 一日仲有機會啊

係我地等緊下一個來臨既時候 我地首先做好自己 執返自己個心先啦
這裡有愛 等我用火攻攻醒你地

話說我今日好叻女

分手咁耐第一次可以食曬碗飯

但我真係好掛住你

食多d野啦 養到自己肥肥白白先
掛住佢咁又點 唔準 要掛住你未來男朋友

我而家食得落野,我都好感恩,但成日訓訓下扎醒,訓唔好但又要返工

我分手個段時間 無訓過教 起碼有3日無訓過

分手第一晚 發夢不停挽留佢
起身打左千字文比佢

佢醒完問我有無訓
我話 訓左陣
佢話 有訓就乖啦

我以後都會乖架啦 返黎好無

唔好癲啦

試過有次發夢 佢叫我放低佢 叫我好好生活 唔好再掛住佢

佢乜野都無同我講過...........SORRY都無 屌你 垃圾

發夢姐 現實佢都無講過任何野
唔屌你地 不如大家真係醒下啦 你地以為唔會過既日子 總會過架
搞到自己日日茶飯不思 坐唔安食唔落 日日流足一公升眼淚 咁又點呢?
依家依一刻係未有下個 但總會有架 唔會無 俾d時間同耐性慢慢等下

係我地等緊下一個來臨既時候 我地首先做好自己 執返自己個心先啦

話說我今日好叻女

分手咁耐第一次可以食曬碗飯

但我真係好掛住你

食多d野啦 養到自己肥肥白白先
掛住佢咁又點 唔準 要掛住你未來男朋友

佢可唔可以做我未來老公

屌 唔要男朋友呀
一諗到分手就驚

懦夫。。。連幸福都怕

我配唔起幸福

個個都配得起架

聽住先

屌你 認真 我已經對佢死哂心
我睇清楚哂佢分手之後點樣對我 撚我

一齊拉人落山

你落左未先

燒完野食食飽啦
去染頭髮

染 又係MK

甩左色好耐變左mk金
唔染唔得

我都想染 不過覺得染髮好MK
又新po

已經。。。爬post都唔想

小氣鬼係為佢改架

救我落山

你上黎救我呀baby

你個仆街走啦,
分手佢連SORRY都唔講, 平時佢做咩都講左sorry先, 我係屎係垃圾

小氣鬼係為佢改架

救我落山

你上黎救我呀baby

你個仆街走啦,

小氣鬼係為佢改架

救我落山

你上黎救我呀baby

你個仆街走啦,

bbg 抱抱

小氣鬼係為佢改架

救我落山

你上黎救我呀baby

你個仆街走啦,

叫你別再做愛情奴啊

救我落山

你上黎救我呀baby

你個仆街走啦,

bbg 抱抱

我撞左山呀
佢真係好好 我唔想放棄

救我落山

你上黎救我呀baby

你個仆街走啦,

bbg 抱抱

我撞左山呀
佢真係好好 我唔想放棄

點解散?

救我落山

你上黎救我呀baby

你個仆街走啦,

叫你別再做愛情奴啊

你唔要bb 啦
你遺棄完佢仲叫佢行 你好殘忍

救我落山

你上黎救我呀baby

你個仆街走啦,

叫你別再做愛情奴啊

你唔要bb 啦

麻煩說多一次 只怪是我沒經驗
多得你使得心窩 只剩餘碎片
仍然陶醉 你恨心對待
仍然很冀待 肯施捨你愛
誰又夠我想得開 ?

你上黎救我呀baby

你個仆街走啦,

bbg 抱抱

我撞左山呀
佢真係好好 我唔想放棄

點解散?

你個仆街走啦,

bbg 抱抱

我撞左山呀
佢真係好好 我唔想放棄

點解散?

你個仆街走啦,

bbg 抱抱

我撞左山呀
佢真係好好 我唔想放棄

點解散?

我要唱多次,
麻煩說多一次 只怪是我沒經驗
多得你使得心窩 只剩餘碎片
仍然陶醉 你恨心對待
仍然很冀待 肯施捨你愛
誰又夠我想得開 ?
我放工先, 一陣再睇,

bbg 抱抱

我撞左山呀
佢真係好好 我唔想放棄

點解散?

我覺得好小少事咋 照咁睇

唔會因爲咁就分手掛 係咪你地不嬲有d問題…跟住好似我果個咁搵籍口分手咋
落車喇

去邊到威呀?

佢MK妹

呢件?

我都有FF過佢係咁

你食撚左屎未
落車喇

去邊到威呀?

佢MK妹

呢件?

我都有FF過佢係咁

肯定係佢, 佢琴日咪話比人偷影, 就係呢張相

我幾時有話比人偷影左

救我落山

你上黎救我呀baby

你個仆街走啦,

叫你別再做愛情奴啊

你唔要bb 啦

叫你行咪算好囉 我個件 叫都無叫過啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞