[KPOP] K-POP 2023討論區 (21)

1002 回覆
5 Like 24 Dislike
Lesserafim=鄉下土味非主流
精神小妹
星船同SM女團CB 兩邊pr聯合次要敵人 打擊主要敵人
我地KK family本來就好團結
IVE aespa STAYC
佢地不嬲都用呢招
好多傻豬睇睇下就會信左
而家都仲有人問sm唔係已經變左hybe子公司啦咩
Cherry Bullet智媛-彩麟-紫蘿將出演《Queendom Puzzle》

26日據獨家報道,Cherry Bullet成員智媛-彩麟-紫蘿將出演Mnet女團選秀節目《Queendom Puzzle》。該節目將展現女團成員以及女藝人們像拼圖一樣組合在一起,組成新項目女團的過程。

Queendom Puzzle line-up

李彩演
白間美瑠
H1-KEY — RIINA
H1-KEY — 輝玹
CLC — 張睿恩
LABOUM — 海仁
MOMOLAND — JooE
Lovelyz — Kei
宇宙少女 — 夏天
Cherry Bullet — 許智媛
Cherry Bullet — 彩麟
Cherry Bullet — 金紫蘿
Weeekly(部分)
又玩,真係慘
Woollim係under SM 提漏咗隊
Pocky Runch(全員)
等睇都係組隊霉團出嚟
Rocky wannabe
加埋周周入去你會唔會轉軚?
我舔
玩完999又玩
參賽名單比d驚喜得唔得
咁lightsum都去喇
唯一一個fans做左nswer啦喎
回應返篇嘢
1. 講到得件黑鳩婆先唱得,其他人唔唱得咁,唔好講到自己獨一無二啦 總有人會唱到㗎啦一係唔抵得人唱到囉
2. 多撚謝吖 Ca唔care關人撚事?
3. 當然 / 4. 今次純屬個別事件
5.告條撚咩?你覺得係抄,我覺得係參考喎
6.嘩 4年好撚巴閉喎!屌你老母

支持LE SSERAFIM
Hoball
武林做乜唔派女團落場玩埋一份
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞