[KPOP] K-POP 2023討論區 (21)

1002 回覆
5 Like 24 Dislike
首歌都無乜記憶點
I love my team I love my crew
認真p社係咪upload錯條performance video當mv
有咩理由4m預購條mv仲窮過啲四五線
仲有一隻歌嘅mv 5月會出 嗰個係攞The Truman Show做背景 會轉多啲外景
呢首唔係主打咩?
專輯都係今日出 唔會係pre release single
錢用哂係啲dancer 到
後面勁撚多人
買多一套衫嘅錢都冇
雙主打
SEVENTEEN 『孫悟空』音源空降
Melon Top100:7
Melon實時:4
Genie:13
Bugs:4
Melon首小時收聽:39,496
Melon首小時點贊:27,927

『F*ck My Life』音源空降
Melon Top100:9
Melon實時:5
Genie:15
Bugs:6
Melon首小時收聽:38,822
Melon首小時點贊:26,414
fml?
fml相比呢首悶好多喎 畀其他團頂多當b side

400萬銷量男團=4萬首小時
男團算高啦
【Newsen】[NCT 道在廷 'Perfume' ,歷代K-POP小分隊初動第一]NCT道在廷刷新了K-POP小分隊的新紀錄。4月17日發行的NCT道在廷首張迷你專輯《Perfume》以唱片銷量統計網站Hanteo排行榜為準,初動達到了672,374張,這也創造了歷代K-POP藝人小分隊初動第一的記錄。
呢句咁膠嘅歌詞係最大嘅記憶點
啲造型係幾好睇
今次呢首係幾好聽又幾啱佢
出道嗰首唔知做乜
Highest 1st day of sales on Hanteo history:

1. #SEVENTEEN, FML — 3,456,619 copies *still counting*
2. #BTS, MAP OF THE SOUL: 7 — 2,653,050 copies
3. #BTS, PROOF — 2,155,363 copies

換代了
#SEVENTEEN now holds the record for the artist with the highest 1st day & 1st week sales on Hanteo

雙紀錄
新一代idol天花板
男:seventeen
女:IVE
呢兩隊同代
Hybe喺收購戰損哂手
係坐正
咁登頂
有400萬銷量補番哂
聽日又宣布收購其他公司
Hybe-Pop其他公司唔洗玩啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞