16歲少年接弟妹「按錯門鈴」 被84歲男屋主近距離連開2槍爆頭

294 回覆
311 Like 29 Dislike
天龍黑人: NIGGA DNA & Muscle + BLM + NIGGA POWER想死都難
所以先要鬥有槍 鬥開槍開得快 鬥快反應鬥快殺 就算唔畀人有槍咪一樣會有人拎電鋸同拎刀
仲要3日出得院
咁都得咁做ubereats十條命都唔夠用
新乜Q,美國一直都係咁
禁個門鐘即刻爆人頭
唔計種族都講唔過去啦
佢地係咪有好強sense of community 認得哂鄰居d車 有陌生人會警介
成世都當黑
如果黑人細路都有槍就可以用對等武力0距離閃子彈再反殺
如果有啲乜野T病毒感染佢咁佢咪無敵
永遠得到既結果係一死一坐監 兩個都仆晒街 啱晒連登仔
我當時揸車踩咗入佢個前院到,佢覺得生命受威脅的確係可以開槍嘅....前院都係property嘅一部份
得一條線,兩個方向都行得,互就。夜晚就兩邊都要騎膊泊車,留翻一個車位行

但就好難180度轉走,亦冇轉彎位,一行就應該要行曬成條小路到尾先有得轉出

可能我講得唔好
唔知,因為我唔係住個到,平時出入最多送朋友翻屋企/教會meeting

係,雖然唔係家家都熟落傾到計,但你可以想象一下,你住緊香港個棟大廈,得翻十份一人住,你都會留意下人地住邊層,打下招呼。

所以鄰居生咗小朋友或有新車,基本上全世界都知,都會問候下,送下禮物,有的似日本鄰理文化。

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞