(女權港女請入)今日坐巴士被人屈我偷拍囉,真係O撚咗!!!

629 回覆
4107 Like 91 Dislike
洗咩畀佢check

直接報警
唔拎電話影佢大頭照/拍片?
真,尤其後面個男知你打機都唔幫口,拉埋佢落水一齊唔好返工
我唔知你怕乜春
你話屈你非禮都話無仇報
偷拍既話 真係無做 即時報警有咩難處?
話你 拖到差佬到場 拖延時間? ON9 我成部電話擺係度 一係你係我面前搶撚左佢 我制都唔禁架啦
差佬黎 我先開MON 你真係無做 怕撚?

考慮其他黎生?
點解要諗黎生既感受? 你同類黎架?

做證人 告非禮都試過 (我真係睇撚住 個男人 摸人屎忽)
同埋 我2個人(2男) 搭地鐵 比企對面柱既 1 pair男女話我地玩電話偷拍
我咪又係話 唔洗嘈 直接報警 差佬黎就開電話 你唔報就我地2個報
係佢條女叫佢收聲 條仔反而啤到落車
俾咩佢check
直接由你報警搞大佢
仲要由你黎封住上層唔好俾佢走
告返佢誹謗
係呀,我都試過,只要你避佢個吓有小小乞突,佢反而仲覺得你可疑
你都戇鳩,佢要玩大佢你仲喺度諗旁人目光,既然佢用群眾壓力你咪用返群眾壓力搞返大佢,你愈縮佢愈得寸進尺,搞到好似真係你錯咁為乜先?

既然時間都預咗畀佢嘥,唔通仲唔為自己徹徹底底咁辯護
報驚至少有差佬責低佢個名先,想走數都無咁易
你份人好多理由藉口
你真係有權唔開比佢睇架喎
就算唔想報警都唔係要佢一句道歉就算啦
無啦啦比部ipad佢睇,冇偷拍=道歉就算 (仲要最後冇道)
有偷拍=del + 比佢拍住嚟公審
仲要屈偷拍呢個action 0 cost,邊有得咁著數

起碼要佢賠錢啦,你真係冇做過嘅直頭大鳩佢
我有影你就del相+賠1000比你,我冇你就賠500得啦 咁
我諗佢都會知難而退
佢應承嘅話可以問咗佢同意之後拍片,表示女事主同意你個bet作證據
(其實佢走數都可以民事訴訟攞返500蚊睇你肯唔肯
不過拍埋片應該唔會走數掛)
如果條女喊加靚女你仲大鑊⋯⋯
咁撚長氣
報驚啦 攬炒成車人就最好
鬥喊囉
冇做 直接話報警 攬成車落水
最後check完冇 條女就柒比人睇
樓主如果個下特登做尻條女扮想落車 條女一定會發矛話你敗走又拉又盛唔比你走 有冇師兄知呢個時候如果報狗等差佬黎到再喊慘話條女困你係車到唔比你返工返屋企 再解鎖show冇偷影 鋤尻佢非法禁錮有冇得玩?
咩叫有牙閪
支持樓主呢啲臭閪正仆街

我自己有時都會諗如果有呢啲情況發生係自己身上應該要點保障自己,都有諗過好似樓主你咁比佢睇,如果冇就要當住全世界面道歉,屈鳩我偷拍

都估到啲臭閪唔會咁順灘點知呢個case係直接走撚左去冇仇報

下次發生係咪應該要報狗攪大佢仲好

一係叫佢放底5000蚊搵唔到證據呢啲錢歸我?
得罪講句 香港大部分女人都有被迫害妄想症
平時啲咩風化案post 同有人話係屈嘅時侯一定有另一堆人話咩 舉唔到證啊 trust woman 瓜田李下抵死啦 blablabla
希望嗰啲人每日都可以遇到樓主嘅經歷
條女一定係好撚樣衰
又要幻想好多人J自己
你後面個男仔
老實講除非對你玩緊隻GAME有興趣 全程望實
如果唔係好難拍心口幫你證明啲乜

而家搭車拎住電話
我都要用食指擋一擋個鏡頭位
廢事啲阿姐又搞心口又係度嘖
真係好弱智
唔明點解要配合佢普通刁民一個
驚狗起碼都叫著住套馬騮衣同號碼 被賦予權力
花生友仲撚黑人憎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞