(女權港女請入)今日坐巴士被人屈我偷拍囉,真係O撚咗!!!

629 回覆
4107 Like 91 Dislike
外人睇落以為偷拍男喺巴士覓食
真相係狂燥女搵斯文仔爆獲金
要證明自己無罪嘅成本太大
連道歉都無句
普遍香港人就係咁
不過呢班都唔稀罕啦
好難講,呢D位男人一定輸蝕,如果公安嚟到覺得女事主靚嘅話你就大撚碌啦
報警條女又會用群眾壓力話你攪到成車人返唔到工㗎啦
坐我後面條友咪係囉,佢早D出句聲,條女就唔會得吋進尺啦
唔好打咁多J啦,我都已經highlight埋綠色,罰你重睇
我認我係好怕死,個吓會擔心人地幫我拍片做證據,但最怕之後被人cut頭cut尾放上網就仲大碌
唔會 正常你態度冷靜唔好串個黑警 隻黑警都係偏向唔開file 唔想做野

利伸 多年前目擊過
所以我而家一搭車見到有後生女係附近就會用手遮住個鏡頭咁揸部機,如果唔係用緊手機既話索性反轉部手機俾個螢幕對面睇到,鏡頭向自己
關於性罪行普遍會同情女事主,信我現實真係未必會咁去,由其是如果女事主好樣小小,你作為男性真係水洗唔清
影多啲自己啲鳩圖,下次再俾人屈就開相簿俾佢睇,佢咪知衰
依家我通常搭車都係睇下書算
叫你拎手機影返佢呀 比部IPAD佢睇 影埋佢睇IPAD 佢發現無之後由佢走
放返條片上網公審個臭閪
社會性罪行普遍會同情女事主,唔想攪大咗仲死多兩錢重,同埋又唔會無咗份工嘅,但照直講老細會覺得你好荒謬,之後講埋D咩行得正企得正洗咩驚,但去到你真係中招大庭廣眾之下個刻,我相信你都會好多顧慮
女事主偷走無人理,你試調返轉我走,一定被人㩒落地下再被人濕兩嘢添
我一到扶手電梯就袋番電話 架車迫就雙手扶柱 盡量高 好似踢波防守角球咁
最冤枉係有一次喺中環長江度打算上樓梯 前面就係一個摟屌裙 我立即唔跟住佢 背轉身 唔上樓梯住 諗住等佢走左先
等左一兩分鐘 應該走左架啦 我望一望上去 原來佢仲係最後幾級一直望住我 等我望上黎 然後用手遮住再怒啤我
宜家香港淨低個堆我諗有8成都係咁
到時屈唔到偷拍 就話你掙扎打人
試過搭地鐵俾男人屈偷拍
都係玩緊手機game
之後每次搭地鐵都盡量對住牆或者地下用手機,廢事煩
條女正唔正
比我就報警啦,話佢誹謗我
係咪樓主個樣犯眾憎,又比人屈又無人幫

我坐黑色個度佢坐藍色都係好難影裙底喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞