(女權港女請入)今日坐巴士被人屈我偷拍囉,真係O撚咗!!!

629 回覆
4107 Like 91 Dislike
學有錢佬請隊律師告鳩佢
多謝鹹故
唔洗同呢啲人拗
比著我第一句就叫佢報狗,然後閂埋部pad證明自己冇掂過
如果真係報咁就玩大佢,點都告佢誹謗,到時咪齊齊去錄一日口供
你比部pad人,人地真係仆街啲屈走你部pad都有,適當時報狗都要,下次小心啲
TLDR
真,咁你預過嘅話,下次再有不幸就試吓啦
請問你係咪好樣衰? 肥仔個d type ?
淨係比佢睇相機第1張相佢睇就ko佢啦,仲比佢搵
擺明傻閪嚟搵你攝時間
「你呢D變態周街影人大脾裙底,我點解要好聲好氣同你講嘢呀,你宜家即刻開咗你部pad係我面前剷咗D相佢呀,如果唔係我報警㗎啦!」

報囉 等差佬嚟慢慢睇
文筆好差
電話有前後鏡頭,佢要指控你真係無得講,所以我宜家係街移動中一定唔會揸手
一定報警搞大佢
一齊唔好走
比我實玩大去報狗 大不了攬炒
同全車玩大去囉
你地黎生關我撚事
sad but true 其他乘客齋食花生冇講嘢?
樓主,佢攞撚走你部iPad碌咗成30分鐘都唔畀你走嗰下,其實你可以報警話佢禁錮你

當然啲死差佬唔會真係拉佢,但係至少可以攬炒成車人停車等差佬上巴士,用群眾壓力還你一個公道先

下次醒少少,又畀臭閪屈又唔肯畀你走你就報警話有人禁錮你
坐到咁遠咁你都唔報999 搞大佢
D女人唔屌柒佢 下次又有第個受害者
佢最後發現自己柒左
點都要攞番炸沙先
成件事你豬哂喎 比人屈仲死狗咁比佢check比佢撚,又搞到自己過站遲到,落左車嘅乘客唔知真相以為你咸濕仔比人斷正,條女又冇道歉,佢玩鳩完你今晚同佢朋友一齊笑鳩你

利申 覺得你好橙 佢好仆街
原來隔咁遠,條女真係痴線
痴線樓豬咁都唔報警
唔好信呢個講法,到時屈你唔到偷又會屈你變態佬,如果有攪事撚第三身影到女事主睇你部手鳩嘅鳩圖,之後放上網就算你無偷拍都一樣社會性死亡,同埋被人對你條鳩冷嘲熱諷,唔好咁戇鳩呀
報警啦
嚟緊應該都會跟你一樣
受害人同證人一齊搵長官
長官都可以側側搏唔開file
話冇證據去拉人
就係等呢篇
係喎,屌......點解個刻諗唔到嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞