(女權港女請入)今日坐巴士被人屈我偷拍囉,真係O撚咗!!!

629 回覆
4107 Like 91 Dislike
屌 我半年前去d舊樓送個外賣
樓下又冇看更
等左5分鐘左右 等到有人開門(20歲頭) 女
跟住佢入去
佢係咁行一步向後望我一下(閪樣)
我同佢講 我送外賣嫁炸
我對你冇興趣 亦冇望你
唔洗咁既閪格
其實都唔係第1次 唔同場景都有差唔多野發生
其實d女係咪被害妄想
男人=黑人

=女生 =本人

:「喂,你做乜嘢偷拍我呀,你宜家即刻開咗你部pad係我面前剷咗D相佢呀!」

:「吓,我無喎!係你上車個吓望咗你一眼之後,就淨係一直打機咋喎!」

:「你唔好講大話啦,我一直用電話同埋車窗反光昅住你一直揸住部pad對住我,一定係係度偷拍我啦,你宜家即刻開咗你部pad係我面前剷咗D相佢呀!

:「吓,既然你話昅咗我好耐,咁做乜你唔一早調位坐前D,架車又無咩人你洗咩昅咁耐攪咁多嘢呀,都痴痴地嘅!」

:「你咪理我坐邊啦,我想坐邊係我自由丫,但你偷拍我就唔得既囉,我支持女權係唔應該怕事放過你呢D人,我唔想有其他女仔受害囉!」

:「Ok,你講得啱,但我真係無偷拍你囉,你可以問吓坐我後面個位先生丫,我部pad咁大佢一定望到我個mon做緊咩㗎啦!」

:「你唔洗再講大話啦,你宜家即刻打開你部pad比我睇丫,你敢唔敢?」

:「Ok,無問題,為咗證明我清白要我打開部pad比你睇無問題,但首先你可唔可以態度語氣好D先呢?」

:「你呢D變態周街影人大脾裙底,我點解要好聲好氣同你講嘢呀,你宜家即刻開咗你部pad係我面前剷咗D相佢呀,如果唔係我報警㗎啦!」

:「放心,我無話唔開,但我只係想叫你好聲好氣D啫,你又未睇我部pad有無影過相,又唔係唔配合你,但你已經當咗我係犯咁審,仲要咁樣大庭廣眾爆我咪,我都會尷尬會嬲會著㗎話!」

:「因為我係一直睇住你,肯定你有偷拍過我囉!」

:「得,你仲係咁講嘢丫嗎!嗱,宜家成車人做證呀,如果我開咗鎖之後,真係證實到我無影過你嘅話,你要當住成車人面同我道歉同埋大聲幫我澄清返我無影過你,係你屈鳩我囉,得唔得?」

:「好呀,驚你有牙,你咪大我,你快D開丫!」

呢到要問返佢,到底你偷影我定我偷影你?

你做乜偷影我? 你大大聲話用電話又反光昅,咁係你偷影喎😂

女權L請答
返小學學下點用激動造句先啦文盲
真係無 咩黎
樓主算好人
比我就影鳩住佢先比佢check ipad
點知佢會唔會整爛我部ipad
其實呢個可能先係正解
通常呢d我一定話報警
到時成車人唔準走落口供做證人
由眾人反屌返條女轉頭
返工巴士,起碼半車人每日都見喎
呢個世界好多女權或正義L

好多年前我係以前金鐘大食堂食嘢,放低個袋去拎嘢食,我返嚟開袋拎嘢有條友叫保安嚟以為我偷嘢…個保安睇晒我身份證同我up得出個袋有嘢︳條友sorry無句行咗去

第二次我衰又係好多年前我係巴士睇XX網,我當然無舉高嚟睇,但不過果次唔為意有條隙後面有人睇到,後邊幾個位有條女大叫阿叔唔好再睇我報警...我即熄但我心諗關你鬼事咩....
咁都有得blame the victim
你都唔係咩正常人
其實你都比左Pad佢玩半粒鐘,緊係靜雞雞叫埋司機報警啦
如果係可以報警叫警察開住嚟比佢睇
咪係,我拎ipad打機又無開聲又無盛真係關你鬼事咩.
最撚憎比人屈
我以前小學中學,都比女性屈過,果陣唔興女權,但就有正義撚。

依幾單野都幾影響我吓,有少少恐女。

所以大咗我都唔會輕易相信人,睇野都幾批判吓,又好易企係對立果邊諗佢地既睇法,搞到啲人以為我“包嗌頸”。

其實有時都會幻想好似你咁,比啲臭格閪老屈,然後大聲屌鳩佢。
估唔到樓主成功咁做到。

如果有人同樣比呢啲臭格閪老屈,我一定會烤多士咁企出黎保護你。

我已經準備好比啲臭格閪話“男人幫男人”。

我肯定拍片影抵條臭格閪點屈人。
收爹啦臭雞
咁驚俾人偷拍就咪撚出街啦
女人偷拍男人又得咩
所以我出街完全唔敢望任何人,就係望一眼已經當咗你係變態佬再ff你咸濕緊佢
根本班臭雞成日覺得有人偷拍佢就覺得有人重視佢
但又唔想人地影得佢樣衰衰咁
影得佢靚份份鍾俾埋艾豬你都仲得啦
講真你出街 點控制到人地係咪影你
你攝左鏡又屌鳩人咩
所以大咗我都唔會輕易相信人,睇野都幾批判吓

估唔到樓主成功咁做到。

Your Face, Your Fate
咩女人唔會左右到大眾觀感?咁既大話你都講得出
2百幾正評連登仔法律常識
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞